Speltips Rapid Wien – Sturm Graz 7/6: Slutspelsrundan i Österrike

Simon Pålsson Publicerat: 7 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Sturm Graz och Rapid Wien finns båda med i slutspelsrundan, men drömmen om guldet är redan död för det ena laget. Nu möts man den 7 juni 2020.

  Rygga speltipset till bästa odds hos bethard!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Streama Bundesliga utan kostnad hos Unibet: Få, via oss, 600 kronor att spela för med en hundralapp insatt. Regler & villkor tillämpas.

Det är ett speciellt upplägg som man använder sig av i Österrike, där den övre halvan av tabellen tar sig vidare till mästerskapsrundan, och där den nedre halvan tar sig till en egen runda för att säkra nytt kontrakt.

Därefter spelas en rad matcher och det som ska delas ut är platser till Europa, ligatiteln och vilket lag som ramlar ner.

Sturm Graz och Rapid Wien har båda tagit sig till mästerskapsrundan, men redan nu känns det som att deras säsong är över. Det är i alla fall fallet för Sturm Graz, som ligger sist och har hela elva poäng upp till serieledande FC Salzburg.

Sturm Graz har bara hunnit spela en match sedan fotbollen var tillbaka, och då föll man med 1-2 hemma mot WAC. Det ar en missräkning och ett bevis på att man kanske inte har toppat formen alldeles perfekt inför omstarten.

Rapid Wien är hetare

Så vad kan man säga om det här specifika mötet?

Det blir tredje gången för säsongen som lagen gör upp, och tar vi med oss de två tidigare mötena har Rapid Wien en vinst på bortaplan och ett kryss (1-1) när man spelade hemma mot Sturm Graz.

Nu är det andra tider, utan publik, och det är en slags slutspelsfotboll som väntar. Rapid Wien föll i för sig mot FC Salzburg i omstarten, men gjorde en ganska okej match. Nu tar man med sig farten från den förlusten in mot Sturm Graz.

Det är ett väsentligt enklare motstånd och det tror vi att Rapid Wien helt enkelt gynnas ganska ordentligt av.

Rapid Wien vinner spelas till 1,90 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Rapid Wien vinner
Odds: 1,90
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:30, söndag 7/6
TV: 
Stream: