Speltips, Rayo Vallecano – Atlético Madrid 30/12: Målspelar till 1,80

Spelbloggare Publicerat: 30 december 2015

Botten mot toppen, två parter med flera spelare borta, när Rayo Vallecano ska försöka hitta tillbaka efter den förnedrande 2-10-förlusten mot Real Madrid. Klarar man av att stå emot Atlético Madrid?

Klicka här för att hämta 1 000 kronor bonus från Titanbet!

Vad som hände i den osannolika 2-10-förlusten mot Real Madrid är svårt att sia; man ledde faktiskt med 2-1 redan efter 12 minuter, men åkte sedan på två röda kort och då vättes lakanen ner totalt. Rekorduselt.

Det var den fjärde raka förlusten man åkt på och nu är man under strecket och sprattlar – dock skiljer bara målskillnad upp till säker mark, men såsom man presterat på sistone är känslan att kontraktet blir svårt att rädda.

Atlético Madrid hade en finfin möjlighet att kliva upp i toppen av serien, när man med nio vinster efter varandra ställdes mot Málaga senast – men då blev det en 0-1-förlust och den offensiva spetsen var helt avtrubbad. Man har, precis som ettan Barcelona, spelat ihop 35 pinnar men har en match mindre spelad och sämre målskillnad än den nämnda konkurrenten.

Minst två bortabaljor spelas

Innan de här röda korten mot Real Madrid var Rayo Vallecano extremt vassa, men defensiven är uppenbart sårbar och storförlusten lär förstås ha slitit en hel del på moralen. Extremt svårt att hitta tillbaka efter att ha blivit så pass förnedrade…

Och nu har man tre defensiva avbräck deluxe; försvararna Nacho Martinez samt Tito och den defensiva mittfältaren Rául Baena är alla avstängda. Kunde inte ha kommit mindre passande.

Gästerna har Gabi och Filipe Luis out, men det bör inte påverka offensiven märkbart. Däremot får man tillbaka anfallaren Jackson Martinez – och han är oerhört vass i sina bästa stunder. Plus! Och trots förlusten senast bör formen fortfarande vara konserverad för Atlético Madrid. Plumparna kommer ibland, så enkelt är det.

Tror Rayo Vallecano får det jobbigt på nytt och Atlético Madrid över 1,5 mål spelas till fina 1,80 x polletterna hos Unibet. Känns klart bättre än den raka tvåan till 20 punkter mindre, speciellt med tanke på de nämnda avbräcken ovan.

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid över 1,5 mål
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:10, onsdag 30/12
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Rayo Vallecano 6,50 williamhill logo
Oavgjort 4,20 betway logo
Atlético Madrid 1,60 nordicbet logo
Över 2,5 mål 2,10 mybet logo
Under 2,5 mål 1,82 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: