Speltips RB Salzburg – Rapid Wien 3/6: Toppmöte i Österrike

Simon Pålsson Publicerat: 3 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är dags för ett toppmöte i den österrikiska ligan där Red Bull Salzburg spelar hemma mot Rapid Wien onsdagen den 3 juni 2020.

  Rygga blgm hos Coolbet – till bästa möjliga odds!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Nu är vi framme vid den avgörande delen av säsongen i Österrike, och fotbollen ska spela sin 23:e omgång för säsongen. Men som bekant har det här inte blivit någon vanlig säsong, utan man har valt att göra en annan lösning.

Detta blev man i för sig tvingade till, eftersom det mer än två månader långa uppehållet har gjort saker och ting lite krångliga. Det gör att man nu ska avgöra resten av säsongen med både en nedflyttningsserie, och såklart en mästerskapsserie.

Den övre halvan av tabellen – där det finns mer erkänt starka lag som Red Bull Salzburg och väsentligt mer klassiska Rapid Wien – gör nu upp i inbördes möten för att avgöra vilket lag som ska stå som mästare.

Här är viktigt att ha med sig att RB Salzburg, eller FC Salzburg som vissa spelbolag väljer att benämna laget i enlighet med de internationella reglerna, leder tabellen med sina 24 inspelade poäng hittills. Det är hela tre poäng bättre än LASK och ytterligare en poäng bättre än Rapid Wien.

Gästerna måste vinna

Det här innebär alltså i praktiken att det är ett strålande tillfälle för Rapid Wien att inte bara plocka tre viktiga poäng, utan också ta sig ikapp laget ovan och sedan verkligen andas FC Salzburg i nacken.

Det här blir också deras första match av tävlingskaraktär efter uppehållet, och det enda vi kan gå på är att man vann med 3-0 i den träningsmatch man spelade för en vecka sedan. Men det går inte att dra några stora växlar av nu.

FC Salzburg å sin sida vann enkelt mot Austria Lustenau i den österrikiska cupfinalen, och tog alltså titeln med svindlande 5-0. Det säger en hel del om deras dominans mot lite sämre lag i Österrike.

Båda lagen göra mål spelas till 1,52 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,52
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:30, onsdag 3/6
TV: 
Stream: