Speltips, Reading – QPR 3/12: Värden alltför stora favoriter

Spelbloggare Publicerat: 3 december 2015

Charlie Austin är tillbaka när hans Queens Park Rangers siktar på den andra raka trean i bortamatchen mot ett formsvagt Reading utan sin lagkapten. Passande uppgift?

Match från Championships täta mittenskikt – och en möjlighet för båda parter att koppla kontakt med toppen; i Readings fall skulle en trea innebära att man tillfälligt tar över den sista playoffplatsen och för QPR att man hamnar två pinnar under den.

Den här fajten känns lite av ett vägskäl inför framtiden – det är ändå hela 18 matcher spelade nu och toppen ser ut att dra ifrån mitten och botten cementeras.

Vinnarspelet betalar bra

Köper inte alls de nedplitade oddsen på 1×2-marknaden – 2,05-3,40-4,20 står den i just nu och de siffrorna lär justeras till närmare avspark. Allt annat skulle vara förvånande.

För all del – Readings hemmafacit är starkt, men formen pekar spikrakt neråt. Bara en av de sju senaste matcherna har vunnits och det var hemma mot tabelljumbon, hopplösa Bolton med två mål mot ett. Förra veckan åkte man på en hård käftsmäll när förlustsiffrorna skrevs 1-3 borta mot ett mediokert Nottingham Forst.

Dessutom verkar det som att värdens kapten tillika försvararsbjässe Paul McShane missar matchen. Stort, stort avbräck.

QPR bröt inte bara en vinstfri svit på fyra matcher senast – man hade heller inte lyckats pryda målprotokollet i en enda av dessa matcher. Det var Leeds som avvärjdes med ett mål mot noll – detta efter att storstjärnan, seriens kanske bästa spelare, Charlie Austin blev inbytt i den 57:e minuten för att sätta dit matchens enda balja sekunderna senare. Anfallaren har haft skadebekymmer under en tid, men väntas vara redo för start nu.

Litet minus för QPR att de fortfarande letar efter en ny huvudtränare, men Neil Warnock som håller i trådarna just ska kunna göra ett gott jobb.

Med Austin tillbaka ska QPR kunna smida vidare på en ny trend, en positivare sådan. Reading känns som ett lämpligt motstånd för dagen och den raka tvåan synas med glädje till 4,20 x insatsen hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Queens Park Rangers vinner, rak tvåa
Odds: 4,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, torsdag 3/12
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Reading 2,05 betway logo
Oavgjort 3,40 williamhill logo
Queens Park Rangers 4,20 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,25 expekt logo
Under 2,5 mål 1,67 bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

Oddsens motsvarighet i procent: