Speltips Real Betis – Athletic Bilbao 4/2: Copa del Rey

Simon Pålsson Publicerat: 4 februari 2021

Athletic Bilbao känns hetare än på länge och gäller nu som favorit inför utslagsmatchen mot Real Betis i Copa del Rey.

Real Betis - Athletic Bilbao

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det här har varit en säsong som inte riktigt liknar någon annan i den spanska fotbollen och ett lag som har haft svårt att anpassa sig till den nya verkligheten är Athletic Bilbao. Det är uppenbart att man är vana vid ett stort stöd i Baskien, och att man har svårt att leva utan det.

Men vi kan väl konstatera att Athletic Bilbao har anpassat sig efter hand och att man nu, ett par månader in i säsongen, äntligen har hittat till sin stil igen.

En stor del av förklaringen ligger i att man nu har bytt huvudtränare och att man har fått ordning på sitt offensiva spel. Athletic Bilbao är närmast målgaranti numera och det är en stor del av den nya förklaringen till vad vi ser.

Det gör också att jag tycker att man rimligen bör gälla som favoriter inför det tuffa bortamötet med Real Betis här i cupen, även om det också känns öppet.

Real Betis har nämligen väldigt starkt form, har radat upp bra resultat i ligan och har inte minst salgit ut tunga lag som Real Sociedad på sin väg fram till den här matchen.

Formen talar för mål

Med två lag i harmoni kan man få för sig att det här ska bli en underhållande historia, och Athletic Bilbao har också en tendens att spela den typen av matcher mot Real Betis.

Med det sagt är det helt klart Athletic Bilbao som har det psykologiska övertaget, inte minst sedan man slog Real Betis med klara 4-0 så sent som i höstas. Det gör att Athletic Bilbao vet precis hur man ska slå det här laget.

Cupen känns som någonting som båda lagen prioriterar högt och min magkänsla säger mål.

Över 2,25 mål (asian handicap) spelas till 1,82 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,82
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, torsdag 4 februari 2021
TV:  Aftonbladet TV
Stream:  Aftonbladet TV

Jämför odds: