Speltips inför Real Betis – Real Sociedad 3/3: Oddssättarna kan inte skilja dem åt – det kan vi

Spelbloggare Publicerat: 2 mars 2017

Fredagsfotbollen från spanska Primera División bjuder Real Betis och Real Sociedad på. Estadio Benito Villamarín är platsen, varifrån förtroendet lämnas i den ena sidans händer och slussar in polletterna.

Det är lite sisådär med Real Betis, som man hade kunnat hoppas mer på inför spelåret. Glidit ner en bit på den undre tabellhalvan har de efter en sämre period; innehar en blek fjortondeplats. Glappet upp till topp tio, betydande. Likaså ner till bottentrion. Det är som skrivet i sten att Betis kommer stanna kvar i det här skiktet av tabellen. Möjligen tråkigt, men ack så bekvämt.

Men mycket återstår, och mycket kan således hända.

Real Sociedad har överraskat desto mer positivt, även om man vetat att potentialen funnits där. De är femma i Primera División-tabellen och har faktiskt till och med häng på fjärdeplatsen, vilken innebär kval till Champions League, och så starka som de sett ut också ha bra chans på den. Detta trots att Atlético Madrid och Villarreal står för den främsta konkurrensen.

Gästerna närmast vinsten

Oddssättarna menar att det här ska vara runt fifty-fifty – vi menar att Real Sociedads favoritskap ska vara större.

Det blev bara en pinne för Real Sociedad när Eibar kom på besök senast, men det med en del oflyt inräknat. Motståndarnas kvitteringsbalja kom nämligen i den 93:e minuten. Annars är formen rätt bra och det är framförallt när nivån på motståndet höjts som man haft problem. Mot den här typen – bra facit.

Real Betis löste tre färska pinnar borta mot ett iskallt Málaga senast, men dessförinnan inte nått upp i önskad standard; hade sex raka utan vinst. Hemmaspelet som normalt brukar vara så solitt, det har inte varit speciellt bra heller.

Nu är bortavinsten förvisso inte skriven i sten – speciellt som Willian José, bästa målskytten, och Jaunmi, den näst bästa tillsammans med Carlos Vela missar matchen – men visst ska det ändå det vara hyfsad fördel Real Sociedad?

Real Sociedad +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka oavgjort – spelas till 1,97 x insatsen hos Bet365, som också streamar matchen för sina kunder.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Real Sociedad +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 3/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: