Speltips, Real Madrid – Athletic Bilbao 23/10: Ännu en ”walk in the park”?

Spelbloggare Publicerat: 22 oktober 2016

Ett pånyttfött Real Madrid har 11-2 i målskillnad de två senaste matcherna och ser fantastiskt bra ut. Nästa hinder att passeras – heter det Athletic Bilbao? Speltips, odds och allt inför matchen hittar ni här…

Formen är hittad för CL-mästarna Real Madrid. En svit på fyra raka kryssmatcher bröts efter en förkrossande vinst med tennissiffrorna 6-1 borta över Real Betis och i veckan stod man för ännu en fenomenal prestation när bulgariska Ludogorets plockades ner med 5-1 på Santiago Bernabéu i Champions League – en match där fyra olika spelare antecknades i målprotokollet.

Athletic Bilbao flåsar Real Madrid med flera konkurrenter i nacken; är placerade sexa med 15 inspelade pinnar på sex spelade matcher. Laget är, utan tvekan, av kvalitet för att fajtas om Europaplatserna, men är en bra bit bakom den absoluta toppen. Lite svajiga prestationer, upp och ner, på sistone och veckans Europa League-match borta mot Genk förlorades.

Klar hemmaseger?

Nåja, det är ett relativt starkt motstånd som Real Madrid ställs mot – men Bilbao har sina främsta kvalitéer på hemmaplan, samtidigt så skiljer det en hel del på klass- och formfronten också. Blir det här en ”walk in the park” för Real Madrid?

Undertecknad lutar faktiskt åt det. 11-2 på de två senaste matcherna – mot Real Betis och Ludogorets – är inte siffror som kan snackas bort hur som helst. Framåt levererar huvudstadslaget fullt ut och det spelar oftast ingen roll om ett eller för den delen två mål släpps in.

Nu har Bilbao fått rätt kort vila till matchen, de förlorade ju mot Genk så tidigt som i torsdags medan hemmaspelarna kommer till Santiago Bernabéu helt utvilade. Gästerna förlorade dessutom den där matchen med noll mål mot två – den andra raka bortaförlusten.

Som om det redan inte vore motiverat att syna spelen till Real Madrids favör till de siffror som är utdukade, riskerar även bortalagets stora stjärna tillika skyttekung, Aduriz, fem baljor på åtta matcher, att missa matchen med en skada. Brutalt avbräck om han får stå åt sidan.

Real Madrid -1,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner med exakt två mål – testas till 1,80 x insatsen hos Unibet. Öppna ett konto hos dem och hämta din 1 000-kronorsbonus här!

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 23/10
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: