Speltips, Real Madrid – Cultural Leonesa 30/11: Total klasskillnad – rotation till trots

Spelbloggare Publicerat: 29 november 2016

Den andra matchen i dubbelmötet mellan Real Madrid och Cultural Leonesa i Copa del Rey ska spelas. Huvudstadsklubben vann med förkrossande 7-1 förra månaden och den här matchen ska mer eller mindre bara spelas av.

Med Zinedine Zidane vid rodret har Real Madrid visat vad de på allvar kan åstadkomma, vilken klass de besitter.

Faktum är att Real Madrid inför helgens El Clásico från deras förstaplats har hela sex poäng ner till den främsta konkurrenten tillika ärkerivalen, just Barcelona – ett avstånd som alltså kan växa till hela nio. Bra position i serien, cupen och även Champions League – kan det till och med bli en trippel?

Motståndet hittar vi på toppen av kullen i den spanska tredjedivisionen, Segunda B. Där har Cultural Leonesa varit briljanta och de är mer eller mindre redan klara för playoff. Till den här cupfajten saknas allt som kan liknas press och det blir en chans för spelarna att visa framfötterna på en lite större scen.

7-1 senast – ny kross?

7-1, alltså. Så slutade alltså det omvända mötet, bortaplan och stor rotation från Real Madrid till trots.

Och även här kommer Real Madrid rotera, men det är en fantastisk chans att lufta spelarna strax utanför startelvan. Det är ändå ett manskap som skulle prestera väl i Primera Division – tänkbara startpjäser är James Rodriguez, Casemeiro och Coentrao, för att nämna tre.

Klasskillnaden är fortfarande total, framförallt då annars ordinarie truppspelare ser ut att komma till spel.

Kanske irrelevant fakta, men här i cupen ställdes Cultural Leonesa mot Barcelona 2009 och då slutade bortamatchen i en 0-5-förlust. Helt annan trupp då, men klubben var i samma divisionen och det visar lite på hur stort avståndet är.

Kross på nytt?

Real Madrid -3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid vinst med exakt tre baljors marginal – spelas till 2,10 x insatsen hos Bet365. Öppna ditt konto hos dem och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus! När startelvorna presenteras finns det en betydande risk för oddsdropp.

Speltips:

Speltips: Real Madrid -3,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, onsdag 30/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: