Speltips Real Madrid – Espanyol 11/3: På sparlåga

Martin Efvergren Publicerat: 10 mars 2023

Real Madrid behöver studsa tillbaka då man gästas av Espanyol i den 25:e omgången av La Liga. Matchen spelas lördagen den 11 mars 2023 med avspark kl 14:00.

Real Madrid – Espanyol

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Real Madrid var uppe bland stjärnorna efter 5-2-segern mot Liverpool på Anfield för knappt tre veckor sedan. Därefter har man tagits ner på jorden i tre raka matcher utan seger och nu krävs att man hittar åter till vinnarspåret.

Helgen efter vinsten i det första mötet i Champions League-åttondelen mot Liverpool väntade ett Madridderby mot Atletico. Det blev en jämn batalj som slutade 1-1 trotsa att de sistnämnda åkt på en utvisning i den 64:e minuten.

Därefter har det blivit ytterligare två besvikelser för Real Madrid. I söndags blev det ”bara” en poäng i bortamötet mot Real Betis och i matchen dessförinnan blev det förlust med 1-0 hemma mot Barcelona i Copa del Rey.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Viktigare matcher väntar

Espanyol har gjort vad som förväntas av dem så här långt. De ligger på en 13:e plats i La Liga inför den här omgången, men det är inte någon säker mark man befinner sig på då det är väldigt jämnt på den nedre halvan. Ner till Almeria under nedflyttningsstrecket skiljer det nämligen bara två poäng.

Ser vi till Espanyols fyra senaste matcher så har det blivit två segrar och två förluster. Förra helgen föll man med 2-1 borta mot Real Valladolid och i omgången dessförinnan vann man med samma siffror hemma mot Mallorca.

Real Madrid och Espanyol möttes senast i slutet av augusti i Barcelona och då gick de förstnämnda segrande med 3-1. När de nu möts igen gäller Real Madrid till favoriter till ett odds omkring 1.23 gånger insatsen.

Carlo Ancelottis manskap har tappat poäng i de två senaste ligamatcherna och är därmed hela nio poäng efter Barcelona. Nästa helg möts de båda igen i ligan och om det ska finnas någon spänning kvar till det El Clasico-mötet måste den här matchen förstås vinnas.

Det har dock inte sprudlat om Real Madrid i de senaste matcherna och jag tror inte att det blir någon urladdning i den här matchen heller. I synnerhet då det stundar en viktig CL-retur mot Liverpool i veckan som kommer. Mitt spel att Real Madrid och att det görs under 3.5 mål totalt till 2.00 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner & under 3.5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Expekt
Spelstopp: 14:00, lördag 11 mars
TV: 
Stream:  cmoreplay logo