Speltips, Real Madrid – Espanyol 18/2: Hörnpolletter investeras

Spelbloggare Publicerat: 17 februari 2017

Det är toppen mot mitten i spanska Primera División när Real Madrid tar emot Espanyol på Santiago Bernabéu. Vi har målat upp en klar matchbild och utifrån tankarna runt den plockat ut ett hörnspel värt 1,74 x insatsen.

Här har de chansen att på allvar dra ifrån, Real Madrid. De har, med två matcher färre spelade, en pinne ner till Barcelona och tre till jagande Sevilla. Således, vid full pott, ett försprång på sju respektive tio poäng.

Och när man möter motståndare av Espanyols kaliber, klassiskt mittenmaterial, brukar pinnarna trilla in – i synnerhet på bortaplan. 1X2-marknadens odds talar sitt tydliga språk; 1,20-8,20-19,00.

Mittenmaterial, ja. Espanyol är nia i tabellen, men har fortfarande sjätteplatsen, vilken leder ut till Europa League, inom räckhåll. Det ska dock mycket till för att den ska plockas, med avståndet som råder samt skillnaden till konkurrenterna ovan. Över ett helt spelår blir de, däribland Villarreal och Athletic Bilbao, svåra att konkurrera med.

Ramos, Bale och Danilo är det oklara besked runt. Osäkra. Espanyol har Baptistao, Sánchez och Navarro out medan besked runt Fuego, Reyes och Piatti kommer närmare inpå avspark.

2,5-8,1 i bortahörnor

Hörnorna var det fokus på, alltså.

Här kommer Real Madrid, som ni säkert förstår, styra matchen med järnhand – som alltid på hemmaplan, mot den här typen av motstånd. Få som kan komma till Bernabéu och spela ut, ta över taktpinnen.

Men helt skrivet i sten är det inte att de lyckas köra över Espanyol på resultatfronten. Vilan efter det tuffa CL-mötet mot Napoli har bara varit på tre dagar och det är klart att det påverkar fysiskt. Något som i sin tur borde tala för hemmahörnor, om pressen bara tilltar med tiden och positionerna pushas upp.

Under längre perioder kommer det i alla fall bli spel mot ett mål…

Mer passande motstånd för en ”hörnkross” kunde Real Madrid knappast få. På bortaplan snittar Espanyol 2,5 hörnor framåt, hela 8,1 bakåt. Real har 7,6 framåt och 3,6 bakåt. Betydande skillnad där.

Här är handikappet på 3,0 hos Betsafe – 3,5 hos bland andra Bet365 – och med det har Espanyol bara klarat bättre än void i en av de tio bortamatcherna i årets Primera División. Med andra ord att ”hörnmatchen” förlorats med minst tre hörnor.

Gillar minusspelet på Real Madrid starkt och oddsen kan mycket väl komma att droppa till närmare avspark. Linan kan till och med ändras. Med andra ord; skynda, fynda!

Real Madrid -3,0 hörnor (asian handicap) – insatsen tillbaka om de skapar exakt tre fler – klickas i till 1,74 x polletterna hos Betsafe.

  Rygga spelet hos Betsafe – Få en unik bonus på 1 500 kr!

Speltips:

Speltips: Real Madrid -3,0 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp: 16:15, lördag 18/2
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: