Speltips, Real Madrid – Napoli 15/2: Målskyttetankar – till 3,85

Spelbloggare Publicerat: 14 februari 2017

Spanskt står mot italienskt när CL-åttondelsfinalerna fortsätter – mästarna Real Madrid tar emot Napoli på Santiago Bernabéu. Favoritskapet innehas av spanjorerna, men vi ser i alla fall Napolis målmöjligheter som stora – och då är ett visst målskyttespel på sin plats.

Fantastiskt utbud och bra odds! Öppna ditt konto hos LeoVegas och få 1 000 kronor i välkomstbonus här. 

Det blåser varma vindar i Spaniens huvudstad, Madrid. Real Madrid hoppas på ännu en skalp – Champions League vanns ju förra året – och i Primera División är man i topp, spurtat ifrån huvudkonkurrenten Barcelona.

Det enda som möjligen lämnar lite bitter eftersmak är fiaskot i Copa del Rey, men det är bara petitesser i förhållande till vad en succé här i Champions League skulle innebära. Fullt fokus!

Gästerna i det här inledande mötet av två är alltså Napoli – ett Napoli som tillhör toppen i den italienska fotbollen, har ett kvalitativt material, men inte lyckats stå upp mot de senaste årens dominanter i Juventus. Och precis så är fallet det här spelåret. Tredjeplatsen parkeras på i Serie A och upp till den nämnda konkurrenten är avståndet på hela nio pinnar.

En sak som oroar för Real Madrid är att Cristiano Ronaldo åkte på en småskada mot Osasuna senast och är ett osäkert kort. Det mesta talar dock för att han kan medverka från start. Positiva nyheter – Gareth Bale tar eventuellt plats i truppen efter en längre tids skadefrånvaro.

Mertens i strålkastarljuset

En fantastisk match väntar, med en handfull världsklasstjärnor på planen. Strålkastarljuset riktar vi på en av de hetaste av dessa – Dries Mertens.

Det är omöjligt att inte bli imponerad av belgaren, som måste ses som en av Europas hetaste spelare. På 22 matcher i Serie A, varav bara 16 från start, har det blivit 16 fullträffar och innan 2-0-vinsten över Genoa senast, där det blev en assist, smälldes ett hattrick in mot Bologna.

Mertens är en spelare som trivs extra väl när han får lite ytor och mot ett Real Madrid som väntas pusha upp positionerna, lär han få det. Spanjorerna uppträder dessutom ofta svajigt defensivt. Om Napoli får pryda målprotokollet, är sannolikheten stor att det är just Mertens som är sist på bollen.

Ute i Europa verkar han dessutom trivas som fisken i vattnet. Fyra mål på sex matcher, fyra från start, i gruppspelet och fem på fem matcher i Europa League förra året.

Här underskattar spelbolagen, utan tvekan, belgarens målmöjligheter…

Dries Mertens målskytt ”anytime” spelas till 3,85 x polletterna hos Betsafe.

  Rygga spelet hos Betsafe – Få en unik bonus på 1 500 kr!

Speltips:

Speltips: Dries Mertens målskytt ”anytime”
Odds: 3,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 15/2
TV:  tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: