Speltips Real Madrid – Osasuna 7/10: Favoriten håller

Martin Efvergren Publicerat: 7 oktober 2023

Serieledarna Real Madrid gästas av Osasuna i den nionde omgången av La Liga. Matchen spelas lördag den 7 oktober 2023 med avspark kl 16:15 på Estadio Santiago Bernabéu.

Real Madrid – Osasuna

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Madrid har fått en lysande start på säsongen. Bortsett från derbyförlusten mot Atletico så har man vunnit alla sina matcher i La Liga. Därtill har man även tagit full pott i Champions League.

Framförallt är det resultaten som imponerar så här långt. Spelmässigt har det inte alltid sett jättebra ut, men man har ändå lyckats hitta vägar att vinna. Detta mycket tack vare en viss Jude Bellingham och i veckans möte mot Napoli i CL var det återigen han som var segerorganisatören när Real Madrid vann med 3-2 i Neapel.

I ligaspelet kommer man från två raka segrar. Förra helgens toppmöte borta mot uppstickaren Girona slutade med en klar 3-0-seger. Dessförinnan slog man Las Palmas hemma med 2-0.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Vinner utan att glänsa

CA Osasuna från Pamplona tog en fin sjunde plats i La Liga förra säsongen och därtill tog man sig till final i Copa del Rey. Den här säsongen har man inte inlett riktigt lika bra, men man parkerar ändå på en mittenplacering i tabellen inför den här omgången.

Inför förra helgens bortamöte mot Alaves hade Jagoba Arrasates manskap bara tagit en poäng på de fyra föregående ligamatcherna. Det hade blivit förluster mot Barcelona, Getafe och Atletico Madrid samt ett kryss mot Sevilla. I söndags kunde man så bryta den negativa sviten och ta en viktig 2-0-seger. Detta sedan Alaves åkt på en utvisning tidigt i den andra halvleken. Värt att notera är att huvudtränare Arrasate var avstängd i den här matchen och är så även i den här matchen.

Real Madrid och Osasuna möttes senast i finalen av Copa del Rey i maj då de förstnämnda gick segrande med 2-1. När de nu möts igen gäller Real Madrid som favoriter till ett odds omkring 1.32.

Osasuna gör det väldigt bra utifrån sina resurser, men jag har svårt att se att de ska kunna störa Real Madrid här. Ser vi till Real Madrids fyra senaste hemmamatcher så har man vunnit dessa utan att direkt glänsa. I alla dessa fyra matcher har det också gjorts under 3.5 mål. Jag tror att det kommer bli något liknande här och mitt speltips blir att Real Madrid vinner samt att det görs under 3.5 mål totalt till 2.07 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid & under 3.5 mål
Odds: 2.07
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:15, lördag 7 oktober 2023
TV: 
Stream:  tv4sport logo