Speltips, Real Madrid – Paris Saint-Germain 3/11: De får vårt förtroende

Spelbloggare Publicerat: 3 november 2015

Delade ettorna, maktfaktorerna i den europeiska toppfotbollen – Real Madrid och Paris Saint-Germain möter varandra på Santiago Bernabéu, varifrån vi hittat en vinnare.

Klicka här för att se de bästa bonusarna från 24 spelbolag!

Det handlar inte om huruvida något av lagen ska missa CL-slutspelet, utan vilket som plockar förstaplatsen och således hamnar i bäst situation inför åttondelsfinalerna. Och ja, det här blir med all sannolikhet den matchen som bestämmer det ödet.

Har svårt att se någondera pressas av Malmö eller Shakhtar Donetsk i de avslutande matcherna, vilket också prestationerna och resultaten visat på. I den första halvan av gruppspelet vann båda parterna sina två matcher mot dessa – dessutom med minst två baljor och hållna nollor. Skiljer flera nivåer.

När PSG välkomnade Real Madrid till Parc des Princes fick vi skåda en tajt, chanssnål och rätt medioker fotbollsmatch, men visst är det fördel för spanska sidan nu; att lösa oavgjort – 0-0 – i en sådan bortamatch tyder på styrka.

Spelbar etta

Suttit och hållit tummarna för att oddsen på Real Madrid skulle höjas några punkter innan möjlig investering under dagen – och nu har vi kommit dit; att värdet känns tydligt och det därför är tid att slussa in polletterna.

Menar att det ska skilja en klass här. PSG har en bit upp till det absoluta toppskiktet i Europa, vilket Real Madrid såklart tillhör, och det tycker jag att man visat vid upprepade tillfällen. Kvartsfinalen i förra årets CL-slutspel mot Barcelona var ett praktexempel; hemmamatchen förlorades med 1-3 och den på bortaplan med 0-2.

Var dessutom starkt av Real Madrid, som då var svårt skadedrabbade, att neutralisera ett PSG som hade behövt vinna så pass effektivt. Om det nu står oavgjort en bit in i andra kan vi räkna med att Real pushar upp positionerna rejält eftersom man inte löste något bortamål på Parc des Princes, vilket kan komma att bli helt avgörande.

Fortfarande en del skador för Real – exempelvis Gareth Bale och Karim Benzema är out – men på topp finns alltjämt den där Cristiano Ronaldo och med mål i två raka matcher så är självförtroendet naturligtvis gott hos portugisen. PSG med Javier Pastore och Marquinhos borta.

1,83x för den raka ettan och jag är nöjd. Betrally som ställer ut de siffrorna. Saknar ni konto får nya kunder 1 000 kr bonus här.

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner, rak etta
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Betrally (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 3/11
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Real Madrid 1,83 betrally logo
Oavgjort 4,00 mybet logo
PSG 4,80 williamhill logo
Över 2,5 mål 1,72 unibet logo
Under 2,5 mål 2,17 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: