Speltips, Real Madrid – Roma 8/3: Spanjorerna sätter spiken i kistan

Spelbloggare Publicerat: 7 mars 2016

Roma har stor uppförsbacke inför returen mot Real Madrid, vilken spelas i den spanska huvudstaden. Kan de komma tillbaka under de avslutande 90 minuterna?

Hämta din bonus inför CL-festen:
Här hittar ni spelbolagens bästa kampanjer just nu!

0-2 på Stadio Olimpico. Real Madrid höll för favoritskapet mot de formstarka italienarna, trots att prestationen i helhet kanske inte motiverade resultatet – men skillnaden i spetskompetens är uppenbar.

Inför match nummer ett var Roma i toppform och de har fortsatt prestera på en alldeles suverän nivå. I serien är sju raka fullpottare plockade; senast krossades toppkonkurrenten Fiorentina med fyra mål mot ett.

Real Madrid följde upp den imponerande vinsten i Rom med att först spela 1-1 borta mot Málaga och sedan torska hemmaderbyt mot Atlético Madrid med uddamålet – två tapp som innebär att serietiteln i praktiken kan räknas bort. Därefter studsade man tillbaka; vann med 3-1 mot Levante och senast med sinnessjuka 7-1 över Celta Vigo – en fenomenal prestation, där Cristiano Ronaldo toppade till det med att skyffla in fyra strutar.

Vinner med minst två strutar

Det är klart att Roma kommer kraftansamla i ett försök att vända på siffrorna, men hur stor är chansen att de ska lyckas? Närmast minimal, skulle jag påstå.

Tycker att det första mötet var ett starkt bevis på den stora klasskillnaden som råder. Trots att spelet var förhållandevis jämnt, visade Real Madrid upp klart större kvalité i de avgörande momenten – och sedan har de ju en Cristiano Ronaldo i toppform. När Roma måste pusha upp positionerna och således lämnar ytor bakåt, då kan det smälla fort när den portugisiska anfallaren är i farten.

På hemmaplan är Real Madrid extremt solida och 9/10 senaste matcherna, mot motstånd av blandad kaliber, har vunnits med minst två baljors marginal.

Karim Benzema är alltjämt out för spanjorerna, men å andra sidan har de fått tillbaka Gareth Bale i 90-minutersskick och det är ett stort, stort plus. Tycker han kom in och visade prov på spelglädje mot Celta Vigo och fick dessutom smälla in den sista baljan.

Med de ytorna som kommer uppstå för Real Madrid, i takt med att Roma måste framåt, bör de vinna den här matchen med minst två strutars marginal i hälften av fallen. Värde hittas således i Real Madrid -1,5 mål (asian handicap) till 2,05x hos Titanbet. Saknar ni konto hos Titanbet får nya kunder 1 000 kronor bonus här.

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 8/3
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Real Madrid 1,40 williamhill logo
Oavgjort 5,25 titanbet logo
Roma 8,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,51 redbet logo
Under 2,5 mål 2,80 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: