Speltips, Real Madrid – Sevilla 20/3: Målspelar till över trippelt

Spelbloggare Publicerat: 20 mars 2016

Real Madrid och Sevilla, som båda lider av stora bekymmer, ryker ihop under söndagskvällen och vi testar ett målspel till 3,25 x insatsen.

Att Barcelona skulle vara ett par nummer större än Real Madrid är knappast överraskande, men att de, inför den 30:e omgången, är så mycket som 12 pinnar bakom ärkerivalerna och fyra – endast en vid händelse av vinst här – bakom stadskonkurrenten Atlético Madrid är såklart under all möjlig kritik.

Går inte att påstå att Sevilla kommit upp i maximal nivå heller. På hemmaplan tillhör de den absoluta europeiska toppen, men när bortaspelet är så pass uselt räcker det inte till bättre än en femteplats i tabellen. Faktum är att de är de enda som ännu inte vunnit på resande fot i Primera División – ett hejdlöst uselt facit.

Positiva besked är i andra sidan att båda parter är vidare i Europaspelet – Real i CL och Sevilla i EL.

Nätas i båda halvlekar

Tror att det kommer bjudas på fart och fläkt från start här. Öppet och chansrikt – kan båda parter hitta nätet redan under de inledande 45 minuterna? Absolut, varför inte?

Real Madrid sätter alltid växeln och kör full fart framåt på hemmaplan. Ännu tydligare har det blivit sedan Zinedine Zidane tog över tränarrodret. Ofta det innebär att motståndarna kan kontra in en eller två baljor också, även om det inte behöver betyda poängtapp.

Nu saknas Real Madrids mittbackspar Pepe/Ramos. Två ovärderliga kuggar – stabiliteten minskar rejält. Borde kunna utnyttjas av Sevilla, som förvisso lider av ett avbräck på Èver Banega. Bör dock inte påverka alltför mycket.

Sevilla har dessutom fått upp den offensiva farten och hittat nätet vid sju tillfällen på de två senaste matcherna – mot Basel och Villarreal.

I två raka inbördes möten har båda sidorna målat redan i första halvlek. Återupprepas nu? Till 3,25 x polletterna är det värt att testa.

Speltips:

Speltips: BLGM – ja i första halvlek
Odds: 3,25 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, söndag 20/3
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Real Madrid 1,40 betway logo
Oavgjort 5,50 titanbet logo
Sevilla 8,50 mybet logo
Över 2,5 mål 1,29 redbet logo
Under 2,5 mål 4,10 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: