Speltips, Real Sociedad – Barcelona 27/11: Skrällbud – dubbla spel testas

Spelbloggare Publicerat: 27 november 2016

Anoeta Stadium är Barcelonas kanske största mardrömsplats. Under söndagskvällen är det just där de kommer befinna sig, katalanerna. Motståndet står ett formstarkt Real Sociedad för och då stinker det skräll långa vägar. Vi investerar i två spelobjekt!

Eusebio Sacristán hyllas överallt – och det är han förtjänt av. Den spanske tränaren, med ett förflutet i Barcelonas andralag, har fått Real Sociedad att hitta stilen på ett fantastiskt sätt. Fyra raka vinster kan man stoltsera med och dessa har inneburit en skjuts upp till plats nummer fem i tabellen.

Kan ännu en trea lösas för Real Sociedad nu?

Prekär situation för Barcelona. De ställs mot deras största mardrömsmotstånd och har redan inför matchen fyra pinnar upp till serieledarna tillika ärkerivalen Real Madrid. Funnits vissa problem under spelåret och det har inte flytit på som man kanske annars väntar att det ska för Barcelona. Dock lätt att kräva för mycket med hänsyn till deras dominans de senaste åren.

Sociedad dominanta på Anoeta

1-0
1-0
3-1
1-1
3-2
2-2
2-1

Dessa siffror är alltså resultaten i de sju senaste identiska matcherna. Fem vinster för Real Sociedad, två oavgjorda. Helt unika siffror, som Barcelona varit dominanta under 2010-talet. Det verkar närmast omöjligt för katalanerna att vinna på Anoeta Stadium.

Och det skulle inte förvåna överhuvudtaget om den där statistiken blev ännu värre nu. Real Sociedad är i kalasform, fyra raka vinster, och har inte sedan premiären mot Real Madrid förlorat på hemmaplan. Precis före uppehållet städades Atlético Madrid undan med 2-0.

Halvdan form i Barcelona, som också känts lite svajiga under spelåret. Endast 0-0 fick man i hemmamatchen mot Málaga förra veckan och trots en inte alltför imponerande prestation besegrades Celtic med 2-0 i veckans Champions League.

En stark orsak till varför Barcelona hackar lite? Såklart frånvaron av suveräna Andrés Iniesta på mittfältet.

Det här skriker – skräll!

Real Sociedad lär också få styra under perioder i matchen, skapar ofta oerhört mycket på hörnfronten. De ska ha alla möjligheter att passera deras hörnlina, där Bwin sticker ut hakan rejält och betalar i klar överkant för överspelet.

Summa summarum; Real Sociedad draw no bet och Real Sociedad över 3,5 hörnor spelas till 5,50 respektive 1,75 x insatsen. Platserna är Bet365 (1 000 kr bonus) och Bwin (250 kr bonus)

Speltips:

Speltips: Real Sociedad draw no bet
Real Sociedad över 3,5 hörnor
Odds: 5,50
1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 27/11
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: