Speltips Real Sociedad – Inter 20/9: Tillknäppt

Martin Efvergren Publicerat: 20 september 2023

Real Sociedad tar emot ett formstarkt Inter i den första omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdag den 20 september 2023 med avspark kl 21:00.

Real Sociedad – Inter

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Sociedad har varit väldigt nära de senaste åren, men det är först nu som man har slagit sig in i Champions League. Detta sedan man äntligen kunde knipa fjärdeplatsen i La Liga förra säsongen.

Imanol Alguacil är nu inne på sitt femte år som huvudtränare för La Real och det är kontinuiteten som varit klubbens framgångsrecept. Nu ställs man så inför en tuffare utmaning än tidigare då man ska hantera ett CL-gruppspel mot Inter, Salzburg och Benfica och samtidigt leverera i La Liga.

Säsongsinledningen har dock inte varit lysande då man kryssade sina tre första matcher. Innan landslagsuppehållet lossnade det sedan då man slog Granada med 5-3 hemma. I söndags stod man sedan för en bra insats borta mot Real Madrid, men det slutade i en 2-1-förlust.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två välorganiserade lag

Förra säsongens CL-finalister Inter har inlett den här säsongen på samma fina spår som man lade an i våras. Från att ha varit ett lag i kris lyckades man resa sig och ta sig hela vägen till final i Champions League och en slutlig tredjeplats i Serie A.

Nu kommer man till den här CL-premiären med fyra raka segrar i ligaspelet och en målskillnad på 13-1. Inför lördagens Milanoderby hade Inter slagit Monza, Cagliari och Fiorentina utan att släppa in något mål. Det började också lysande då man tog en tidig ledning för att sedan köra över AC Milan med hela 5-1.

Frågan är nu om Inter kan fortsätta på sitt vinnarspår eller om det kan komma en liten reaktion i negativ bemärkelse efter urladdningen i lördags. Hos spelbolagen är förutsättningarna jämna, men det är Inter som gäller som knappa favoriter.

Det var inte minst Inters förmåga att göra taktiskt väl genomförda matcher på bortaplan som tog dem hela vägen till final i Champions League i våras. Nu ställs man mot ett motstånd som också de är mycket välorganiserade och jag tror att det borgar för att det här kan bli en mer tillknäppt tillställning.

Inter lär vara relativt nöjda om de kan få med sig en poäng hem till Milano. Samtidigt är Real Sociedad oerfarna i de här sammanhangen och ser nog ett kryss som en helt okej utdelning. Dessa faktorer gör att jag inte tror att den här matchen kommer att bjuda på något målkalas. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.80 gånger pengarna hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål totalt
Odds: 1.80
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, onsdag 20 september 2023
TV: 
Stream:  tv4sport logo