Speltips, Roma – Bayer Leverkusen 4/11: Vi köper vinnarspelet

Spelbloggare Publicerat: 4 november 2015

Italienskt mot tyskt i Champions League. Roma, som är i behov av en trea, välkomnar Bayer Leverkusen till Stadio Olimpico och vi testar lyckan på 1×2-marknaden.

Efter två kryss – mot Barcelona (h) och just Bayer Leverkusen (b) – och en förlust – mot BATE (b) – står Roma inför en måstematch deluxe. Vinsten är det enda som räknas, annars blir det närmast omöjligt att plocka första- eller andraplatsen. Kan även bli problematiskt med tredjeplatsen, eftersom BATE faktiskt vann inbördesmötet nummer ett.

1. Barcelona, 3: 2-1-0, 7 poäng, +3
2. Bayer Leverkusen, 3: 1-1-1, 4 poäng, +2
3. BATE, 3: 1-0-2, 3 poäng, -4
4. Roma, 3: 0-2-1, 2 poäng, -1

Bättre för Leverkusen, men här kan pannkakan vändas helt och hållet beroende på resultat. Tyskarna har vunnit över BATE, kryssat mot just Roma och förlorat över Barcelona. Ganska väntade resultat.

Ettan synas

20:e oktober spelades den här vansinniga matchen mellan dessa två, då i Tyskland, vilken slutade 4-4. 2-0 till Leverkusen blev 2-4 till Roma och när det kändes helt avgjort sprattlade värdlaget till, både reducerade och kvitterade under de avslutande sex minuterna.

Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Om det var två förlorade pinnar för Roma eller en vunnen får man själv värdera, men det är alltjämt starkt att lösa oavgjort mot ett skickligt Leverkusen. Tyska klubbarna är alltid svåra att möta på bortaplan – hemma brukar det vara något enklare.

Tror att Roma ska ha en utmärkt chans att kamma fullt här och således ta ett stort kliv mot slutspelet. Man har den bästa truppen på flera år; är inblandade i det italienska titelracet och prestationerna här i CL, trots bara två pinnar på tre matcher, lovar en hel del. Kryss hemma mot Barcelona är starkt, detsamma borta mot just Leverkusen likaså. Torsken mot BATE kan inte ursäktas, men sådana plumpar kommer…

Leverkusen är starka, men håller faktiskt Roma som den bättre parten och på hemmaplan har de visat framfötterna, när man får styra och ställa; 4-1-0 är facit hemma i Serie A. Senast i fjol förlorade Leverkusen en bortamatch mot italienskt motstånd, då i Lazio.

Ser fortsatt bra ut på Romas skadefront. Inte total katastrof för Leverkusen heller, men stort minus att Lars Bender eventuellt missar matchen.

Ettan köper jag till 2,15x hos William Hill.

Speltips:

Speltips: Roma vinner, rak etta
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 4/11
TV:  viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Roma 2,15 williamhill logo
Oavgjort 3,80 nordicbet logo
Bayer Leverkusen 3,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,67 ladbrokes logo
Under 2,5 mål 2,28 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: