Speltips, Roma – Bologna 11/4: Total klasskillnad

Spelbloggare Publicerat: 10 april 2016

Formstarka Roma tar emot ett Bologna helt under isen på Stadio Olimpico när den nya veckan kickstartas. Visst ska det vara klasskillnad?

Marknadens högsta bonus: Hämta 3 000 kr bonus från ComeOn här!

Under 2016 har Roma varit fantastiskt bra och nu är man faktiskt inte bara storfavoriter till att plocka den här åtråvärda tredjeplatsen, utan press har även satts på tvåan Napoli, som för runt en månad sedan verkade omöjliga att hämta in avståndet på. Kammas de tre pinnarna hem här, då skiljer så lite som fyra upp till dem.

Kontraktet bör vara utan fara att brytas för Bologna, men i rådande form är det ändå svårt för dem att inte känna lite oro. Tre raka förluster har det blivit, sex utan vinst. Åtta pinnar har man ner till det helröda tabellområdet när det är 21 kvar att spela om.

Värdelös prestation senast

Gästerna mötte den närmast hopplösa tabelljumbon Hellas Verona förra veckan, på hemmaplan, och förlorade då med 0-1. Hade inte varit helt missvisande om siffrorna blivit större heller; prestationen var helt makalöst usel. Under all möjlig kritik. Framåt fanns noll udd och bakåt var det svajigt.

De här problemen har funnits för Bologna sedan en tid tillbaka. Som nämnt har tre raka fajter förlorats, inte en enda av sex senaste vunnits, varav man bara målat i en av dem. Ett mål – sex matcher! En tänkbar orsak? Skadan på Mattia Destro. Bland annat, förstås. Nu saknas dessutom truppens näst bästa målskytt – Emanuele Giaccherini.

Roma fortsätter skövla mark i Serie A; krossade starka Lazio med 4-1 på bortaplan senast. Och på hemmaplan är statistiken oerhört stark – 10-4-1 och en målskillnad på 36-14.

Radja Nainggolan saknas för Roma – ett relativt stort avbräck – men annars ser det ljust ut på truppfronten.

Som Bologna uppträdde mot jumbon Hellas Verona förra veckan, kan jag inte annat än hitta stort värde i att Roma ska vinna det här med minst två baljor till 2,05x.

Speltips:

Speltips: Roma -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 11/4
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: