Speltips, Roma – Fiorentina 7/2: Kortspecial till klart överodds

Spelbloggare Publicerat: 6 februari 2017

Bwin sticker ut hakan på kortmarknaden inför toppmötet mellan Roma och Fiorentina på Stadio Olimpico – och vi ser chansen att höja svårighetsgraden; en 4,00-oddsare investeras i.

Såvida den teoretiska möjligheten lever, kommer såklart hoppet finnas kvar – men även Roma vet att det mer eller mindre är en omöjlighet att de får höja Scudetton när spelåret ska summeras. Hacket upp till serieledande och suveräna Juventus har ökat till sju poäng, men däremot har man chansen att återta andraplatsen i tabellen redan här vid händelse av en vinst. För närvarande hittas Napoli där.

Med andra ord; fortfarande mycket i potten. Den där andraplatsen leder ju direkt ut i Champions League, tredjeditot till kval. Markant skillnad.

Efter att olyckligt nog hamnat på efterkälken i kampen om Europabiljetterna till en början, har Fiorentina satt i växeln i jakten på konkurrenterna ovanför. Plats nummer sju innehas och med en match mindre spelad är avståndet till såväl sjätte- som femteplatsen på fem pinnar. Svår match här såklart, men när Fiorentina väl når upp i nivå finns det mycket att hämta… Skrällbud?

Statistiken talar sitt sig självt

Här har Bwin hamnat helt fel, på en specialmarknad med fokus på korten. Oddsen måste väl nästan justeras till närmare avspark?

Det handlar om vilken sida som ska drabbas av flest kort, ostskivorna specifikt.

Roma är klara favoriter i matchen, befogade sådana, men Fiorentina ska inte alls räknas bort. Känslan är att en tajt match väntar oss och att bollinnehavet kommer vara hyfsat jämnt fördelat åt båda håll. Precis som det brukar bli i inbördes matcherna dessa två emellan, alltså.

Och det påverkar såklart också åt vilket håll korten ska hamna, att matchen har potential att bli tät – något oddssättarna inte verkar vilja ta hänsyn till. Givetvis ska Fiorentina ses med större risk att ”förlora kortmatchen”, men skillnaden ska inte vara i närheten av så stor som Bwin vill få det till. Påverkas mycket av varåt det barkar i matchen också.

Ser vi till de fem senaste identiska mötena, alltså där Roma stått som värd, har det blivit lika antal kort i tre och i övriga två är det Roma som åkt på flest. Anmärkningsvärd statistik, som också stärker känslan av att oddssättarna är helt fel ute här.

Flest gula kort: Roma spelas till massiva 4,00 hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Flest gula kort: Roma
Odds: 4,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 7/2
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: