Speltips, Roma – Inter 19/3: Toppfajt i Serie A

Spelbloggare Publicerat: 18 mars 2016

Tungviktsbatalj mellan Roma och Inter lurar runt hörnet i italienska Serie A – och visst borde det kunna bli en målrik sådan?

Trean mot femman. Ett Roma som studsat upp enormt under de senaste månaderna – vunnit hela åtta raka seriematcher – mot ett Inter vars formkurva pekar snett uppåt efter tappet under starten av kalenderåret, 2016.

Faktum är att Inter från starten och flera månader framåt hittades på toppen av kullen i seriespelet, för att verkligheten sedermera kommit ikapp och nu skiljer hela 13 poäng upp till serieledande Juventus. Känns som att det inte finns slagkraft i truppen för att utmana topptrion, vilken Roma alltså är en del av.

Målspelet synas

Tror att det här kan bli en oerhört sevärd match, inte bara för de som är intresserade av Serie A i allmänhet – utan för alla som vill se fartfylld och underhållande fotboll. Gillar helt enkelt målmöjligheterna.

Formkurvorna pekar uppåt för både Roma och Inter – offensiven har fått fart – men defensivt finns det alltjämt vissa bekymmer. Inter, som var så försvarsstarka under starten av spelåret, har ju fallit ihop totalt på det planet, i jämförelse till hur det såg ut tidigare.

Roma har sin främsta kraft i anfallsspelet och spelar alltid framåtlutat. Fått fart på de offensiva skyttarna, men mål släppts alltsomoftast in. I fem av deras sex senaste Serie A-matcher har det bjudits på mål åt båda håll och statistiken är densamma för Inter.

Mauro Icardi, Inters spetsspelare, är osäker för spel och eftersom den naturlige ersättaren Rodrigo Palacio är avstängd skulle det betyda att spetsen trubbas av rejält om han inte kan starta, men mycket talar ändå för att han hinner bli spelklar till avspark.

1,91 x insatsen är spelvärt för att det ska målas åt båda håll. Skulle dock hålla fingrarna borta vid händelse av ett oddsdropp och de som vill vara på den säkra sidan kan invänta besked om Icardis vara eller icke vara.

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 19/3
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Roma 1,75 williamhill logo
Oavgjort 3,80 unibet logo
Inter 5,50 betway logo
Över 2,5 mål 1,95 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 1,91 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: