Speltips, Roma – Manchester City 21/7: Ännu en avslagen vänskapsmatch?

Spelbloggare Publicerat: 20 juli 2015

Vänskapsmatcherna fortsätter avverka varandra och vi tar oss återigen till Australien och Melbourne där Roma och Manchester City spelar mot varandra. Oddssättarna tror på mål – inte vi. Underspel!

OBSERVERA! Avsparken är redan 12:00.

En match har dessa två hunnit avverka i Melbourne hittills. Roma spelade 0-0 efter fulltid och vann sedan på straffar mot Real Madrid, vilket innebar att vårt speltips, Roma +1,0 mål AH, satt till smakrika 1,91x. Manchester City mötte Melbourne, i en match som vi inte levererade speltips ifrån, och vann med 1-0 efter att Samir Nasri skickat in matchens enda mål bara minuter från slutet.

Manchester City har, som de ofta är, varit aktiva under transferfönstret och det mest omsnackade nyförvärvet, Raheem Sterling som kommer från seriekonkurrenten Liverpool och kostade närmare 50 miljoner euro, ska debutera i Citytröjan.

– De anlände sent, eftersom de spelade med deras landslag har de bara jobbat några dagar med oss, men jag tror att de flesta kommer delta, kanske inte hela matchen men några minuter, säger tränaren Manuel Pellegrini enligt Sportinglife när han syftar på bland annat Sterling.

Blivit en del förändringar även i Romas trupp, men stommen står kvar och några inköpta stjärnnamn kan man inte mäkta med. Iago Falque, som väntas spela på ytterplatserna i längst fram, är dock ett intressant nyförvärv och om han kommer in rätt i laget – kan han utan tvekan bli en av de bättre spelarna i Serie A.

Sönderrivna matchbilder

Roma försvarade sig mycket väl i den mållösa matchen mot Real Madrid och för Manchester City dröjde det länge innan det första, och sista, målet skulle komma mot Melbourne trots ett stort spelövertag. Nollan höll man i alla fall och det är såklart positivt.

Kortfattat; positiva, defensiva besked men offensivt fanns det mer att önska av båda. Det är tidigt på försäsongen och spelarna har ännu inte hittat den formen, fysiken är alltid ett frågetecken såhär kort in på spelåret.

Byten – det kommer vi att få se. Båda lagen bytte mer eller mindre alla spelare senast och så lär det bli här också. Detta rev sönder matcherna och är sällan positivt för spelet på planen – i den neutrale åskådarens ögon.

Därtill ska matchen spelas på Melbourne Cricket Ground, en plan som halvdant skick när Roma och Real Madrid spelade där förra veckan. Försvårar det att spela anfallsspel och det är ännu en faktor som talar för att vi får se en tillknäppt batalj.

Tycker faktiskt att det luktar målsnålt och när vi får 2,20 x polletterna för under 2,5 mål är det läge att investera. Kom dock ihåg att det är en träningsmatch och därför att skruva ner insatserna någorlunda.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 12:00, tisdag 21/7
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  unibettv logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Roma 3,25 bwin logo
Oavgjort 3,55 comeon logo
Manchester City 2,25 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,75 ladbrokes logo
Under 2,5 mål 2,20 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: