Speltips, Roma – Palermo 21/2: Italienska hörnpolletter investeras

Spelbloggare Publicerat: 21 februari 2016

Tre betydelsefulla pinnar är i potten när Roma och Palermo kliver ut på Stadio Olimpico under söndagskvällen. Spelbloggare.se bjuder på ett speltips som dubblar polletterna.

Formen var inprickade perfekt tajmat till det första CL-mötet av två för Roma, hemma mot Real Madrid – men spanjorerna var ett par nummer för stora och förlustsiffrorna skrevs 0-2. Lämnar mycket bitter eftersmak. Hoppet om en skräll är mer eller mindre helt dött.

Fokus på Serie A, då. Fjärdeplatsen innehas – Inters match mot Sampdoria var i skrivandets stund inte avgjord – och man utmanar Fiorentina om kvalplatsen till nästkommande CL medan flera konkurrenter jagar häck i häl.

Palermo, som svenskbekantingarna Quaison samt Hiljemark spelar för, droppar allt närmare det nedflyttningszonen – helt i onödan. Detta Palermo ska inte behöva fajtas med näbbar och klor ända in i kaklet för att lösa ett Serie A-kontrakt. Men ja, nu är det som det är. Fyra vinstfria matcher är uppradade, två kryss och två förluster.

Inte mycket nämnvärt att berätta på frånvarofronterna.

Palermo fixar sin hörnlina

0-2 var en rejäl käftsmäll för Roma – en prestation som sannolikt inte bara skadar moralen, utan också innebär en del trötta ben efter 90 tuffa minuter. Kanske kan det betyda lite mer boll än vad det annars hade kunnat bli för Palermo?

I snitt skapar faktiskt Palermo minst antal hörnor på resande fot i serien, endast 3,1 per match. Ändå känns det som att de borde ha en utmärkt chans att passera den utsatta hörnlinan på 3,5.

Tror som nämnt på att Palermo kan få låna en hel del boll under matchen och när Roma är ena halvan av en fajt så blir det ofta svängigt. 5,3 hörnor snittar deras motståndare på Stadio Olimpico – uppseendeväckande högt för att vara just ett topplag.

Bet365 värderar att Palermo ska ha 50% chans att passera den utsatta linan – vi menar att överspelet istället ska vara favorit, om än knapp sådan, och när Bwin då dukar upp dubbelt betalt för spelet, är det på sin plats att investera ett par polletter.

Speltips:

Speltips: Palermo över 3,5 hörnor
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 21/2
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Roma 1,34 nordicbet logo
Oavgjort 5,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Palermo 10,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,70 mybet logo
Under 2,5 mål 2,25 expekt logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: