Speltips inför Saint Ètienne – Manchester United 22/2: En bra uppladdning till kvällens CL

Spelbloggare Publicerat: 21 februari 2017

En mindre intressant retur mellan Saint Ètienne och Manchester United lurar runt hörnet i Europa League-sextondelsfinalen, men det behöver nödvändigtvis inte betyda att det tärs på underhållningsvärdet.

3-0. Spikat och klart, eller?

Allt talar ju för det, såklart, men värre saker har hänt i fotbollens värld. Det är dock uppenbart att Manchester United och José Mourinho planerat att undvika den fällan; en stark startelva kommer presenteras, har deklarerats. Zlatan Ibrahimovic från start, månne?

När Zlatan hade sin sejour i Frankrike, var Saint Ètienne hans stora favoritmotståndare. Faktum är att han aldrig någonting gjort fler mål mot något lag i hans proffskarriär – 14 stycken. Den målkvoten fylldes på ytterligare i det första mötet här, och hans första hattrick för ”De röda djävlarna” innebar 3-0.

Europaspelets betydelse har växt betydligt för Manchester United i takt med att situationen blivit alltmer prekär i Premier League. Hård kamp om framförallt CL-biljetterna, men titeln är helt utom räckhåll.

Ser vi till Saint Ètienne hittas de på femteplats i Ligue 1. Lite sviktande form. Kraftansamlar?

Spelar utan press

Givetvis kommer matchen tas på fullaste allvar, men till viss mån kan båda parter spela rätt avslappnat – helt utan press.

Därför är det lite förvånande att oddssättarna verkar så säkra på att det här ska bli en tillknäppt historia. Gillar värdena som dukas upp på målmarknaden, överspelen i synnerhet. Viss risk för positionsjustering till avspark?

Saint Ètienne har vissa uppenbara problem och efter 0-3 i det inledande mötet här, förlorade man med 1-2 mot Montpellier. Ska, av rapporter att tyda, inte sett speciellt stabilt ut defensivt.

I den här bataljen, ett försök kommer vi väl ändå få se från Saint Ètienne? De kan, som nämnt, spela utan press – men att positionerna kommer pushas upp för att möjligheten att hämta ikapp ska leva vidare? Absolut.

Och med ett starkt Manchester United på den andra sidan planhalvan, då är risken att bli sårade stor. Glappet rent kvalitetsmässigt finns ju där och är rätt uppenbart.

Det här kan absolut bli en bra förfest till kvällens Champions League…

Över 2,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid exakt två mål – spelas till 1,94x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,94 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, onsdag 22/2
TV:  kanalnio logo (TV-tablå)
Stream:  dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: