Speltips, Saint-Ètienne – PSG 31/1: Serieledaren omöjlig att stoppa

Spelbloggare Publicerat: 31 januari 2016

Europajagande Saint-Ètienne ska försöka ställa till det mot landsdominanterna Paris Saint-Germain inför hemmapubliken. Lyckas de? Nja… Vi är osäkra.

Kvällsmatchen från Frankrike och PSG kan plocka sin blott 20:e trea i seriespelet, på då 23 försök. Resultatraden står just nu i 19-3-0. 21 pinnar skiljer ner till tvåan Monaco med en match mindre spelad än den nämnda konkurrenten. Dominansen är total. Å ena sidan positivt med en fransk klubb som på allvar kan utmana i Europa, å andra sidan försvinner ju spänningen totalt och ligan dras isär.

Hade en känsla över att St. Ètienne inte skulle kunna hålla lika bra nivå som under fjolåret, då de kom femma, inför säsongen – men sjätteplatsen innehas och glappet upp till exempelvis trean Angers, vilka man har en match mindre spelad än, är på fyra poäng. Täten bakom PSG är oerhört jämn.

PSG:s vinststreak förlängs

Vilka ska kunna stoppa PSG just nu?

När storklubben har 13 vinster efter varandra, 19-3-0 i tabellraden och ser så pass stabila ut – inte är det väl St. Ètienne? Ett Ètienne som förlorat sju inbördes matcher i följd, i fyra av fallen med minst två baljor.

Och det är med enorma skadeproblem som de ska försöka sig på den här uppgiften. Spelare som Loic Perrin, Romain Hamouma och Pierre-Yves Polomat saknas. En handfull betydande avbräck – bara i backlinjen är hela fyra tänkbara startalternativ out.

PSG har också en hel del spelare borta, bland annat kaptenen tillika mittbacken Thiago Silva, men här återfås också Marquinhos och Marco Verratti tillbaka i truppen. Mest positiva besked.

Det här borde PSG lösa – ett så pass skadeskjutet St. Ètienne ska vara minst ett nummer mindre – och de spelas med -1,0 mål (asian handicap) till smakrika 1,97x hos Unibet. Insatsen tillbaka vid uddamålsvinst.

Speltips:

Speltips: PSG -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, söndag 31/1
TV:  cmoresport logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Saint-Ètienne 7,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 4,00 titanbet logo
Paris Saint-Germain 1,57 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 1,92 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: