Speltips, Sampdoria – Juventus 10/1: Bortamålen nära till hands

Spelbloggare Publicerat: 8 januari 2016

Toppen mot mitten. Juventus har visat upp storform de senaste månaderna och är stark titelaspirant trots den usla seriestarten och när man möter ett defensivt sårbart Sampdoria är bortamålen nära till hands.

Två raka vinster – det har Sampdoria radat upp och det är den bästa sviten man haft under hela spelåret. Innan juluppehållet sopades Palermo undan med stabila två mål mot noll och i början av den här veckan vann man med 3-2 borta över derbyrivalen Genoa. 3-0 hade man redan efter 50 spelade minuter och tappet i slutet oroar. Men alltjämt; tre pinnar är tre pinnar.

Juventus är tillbaka på rätt spår och har bara blivit bättre och bättre efter den fullständigt katastrofala starten på spelåret. Förutom att man är klara för slutspelet i Champions League och fortfarande kvar i Coppa Italia, har man seglat upp som favorit till att vinna scudetton. Från fjärdeplatsen har man, i skrivandets stund, tre poäng upp till serieledande Inter.

Vunnit åtta i följd

Vi har absolut respekt för Sampdorias hemmaspel, men här kan vi spela emot dem med gott samvete, när sådana värdesiffror skickas ut av oddssättarna. I rådande form borde det här bli en enkel uppgift för mästarna.

Åtta raka treor har Juventus kammat in i Serie A och då har man mött exempelvis Fiorentina, Milan och Lazio, för att nämna tre. Minst två baljor har man gjort i sju av dessa och offensivt blir de positiva beskeden allt fler. Det är bara att kolla resultaten i de senaste matcherna:

Juventus – Fiorentina: 3-1
Juventus – Torino: 4-0
Carpi – Juventus: 2-3
Juventus – Hellas Verona: 3-0

Flera offensiva pjäser har nått sin toppform och det avspeglas ju verkligen på resultaten ovan…

Nu möter man ett Sampdoria vars defensiva kunskaper inte är i närheten av lika stora som de offensiva. Man darrade till rejält i derbyt senast och kunde ha släppt in en tredje strut också. Av de 15 bäst placerade lagen har flest mål släppts in, 28 stycken på 18 matcher.

Och på det saknas ytterbacken Lorenzo De Silvestri. Juventus har fortfarande Mario Mandzukic out med en skada, men offensivt har man, som nämnt, flera andra formstarka spelare. Claudio Marchiso är avstängd – dock borde det inte påverka de offensiva möjligheterna alltför mycket.

Juventus över 1,5 mål spelas med glädje till 1,73x.

Speltips:

Speltips: Juventus över 1,5 mål
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 10/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Sampdoria 8,00 betway logo
Oavgjort 4,20 nordicbet logo
Juventus 1,53 betrally logo
Över 2,5 mål 2,10 mybet logo
Under 2,5 mål 1,80 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: