Speltips, Sampdoria – Lazio 10/12: Skrällbud i kvällsmatchen

Spelbloggare Publicerat: 10 december 2016

Lördagens kvällsmatch bjuder Sampdoria och Lazio på – och vi har svårt att skilja lagen åt. Oddssättarna däremot, de presenterat bortalaget som kraftiga favoriter. Värdet lutar över åt andra hållet?

Sampdoria är ett av de formstarkaste lagen i Serie A och har tagit ett rejält avstamp ifrån botten i tabellen, till och med hittat upp på den övre tabellhalvan. Inför den här matchen är de placerade på plats nummer nio och efter att Cagliari värjts undan med 3-0 för två veckor sedan lever man även vidare i cupen.

Kan Sampdoria konservera formen även framöver? Sex matcher efter varandra utan förlust är ändå ett meriterande facit.

Gästande Lazio har det snackats en hel del runt, hur starka de varit under våren, men de åkte på en stenhård käftsmäll när derbyt mot Roma förlorades med 0-2. Det innebär att mark tappats i jakten på en Champions League-biljett. Femteplatsen innehas just nu och avståndet upp till CL-området är på fyra pinnar. Har inte råd att förlora här?

Oförändrad skaderapport för Lazio och de kan fortsätta vidare med samma startelva. Lazio har hela truppen hel nu när Stefan de Vrij ser ut att vara tillbaka i backlinjen efter ett längre skadeuppehåll.

Värdet på Sampdoria

Visst ska Lazio vara favoriter, men inte mer än knappa sådana – och det lämnar oss spelvärde åt andra hållet när resultatmarknaderna betalar som nu.

Finns flera faktorer som talar för att Sampdoria ska undvika att förlora det här och den största är; hemmastyrkan. Stadio Luigi Ferraris är det få som kan åka till och resa hem med tre bekväma pinnar. 5-1-1 har de på arenan under det här Serie A-spelåret. Fyra raka vunna nu, över bland andra Inter och Torino.

Sedan är Sampdoria formstarka över det hela också, med sex förlustfria matcher uppradade. Stärker moralen.

Lazio har även de visat prov på finfin form de senaste månaderna, men åkte på en tuff smäll mot lokalrivalen Roma senast. 0-2 i baken och en halvdan prestation. Kanske var det startskottet på en sämre period? Formen är, som känt, alltid på en skör tråd.

Gott om värde finns att tälja på spelen till Sampdorias favör. Mer eller mindre bara att plocka ut det som känns bäst alternativt för vilken risknivå man vill vara på.

Sampdoria +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – klickas i till 1,86 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Sampdoria +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 10/12
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: