Speltips, Sassuolo – Fiorentina 30/11: Stor målpotential

Spelbloggare Publicerat: 30 november 2015

Italiensk fotboll öppnar veckan. Hemmastarka Sassuolo och Fiorentina ryker ihop på Mapei Stadium, varifrån det känns som att vi har en bra chans att få se mål åt båda håll…

Vid händelse av minst en plockad pinne kliver Sassuolo upp ett kliv i tabellen, till femteplatsen. Överraskande stark start av en klubb med en relativt anonym spelartrupp – senast i fjol landade man på den undre tabellhalvan.

Redan då syntes hemmastyrkan till – bara fyra matcher på Mapei Stadium förlorades i seriespelet – och nu är man, tillsammans med Napoli, de enda som inte förlorat en enda på hemmaplan med resultatraden 4-2-0.

Sätter förstås press på Fiorentina, motståndarnas hemmastyrka. Violerna jagar toppen häck i häl och har från sin tredjeplats två pinnar upp till Inter på toppen av kullen, vilka möter tvåan Napoli direkt efter denna match. Kryss där och vinst för Fiorentina här – det skulle innebära att man tar över förstaplatsen.

Formen får också ses som bra, även om man ”bara” spelat 2-2 i de två senaste matcherna – mot Empoli och Basel. Dessförinnan hade man fyra vinster i följd, varav tre på bortaplan.

Målas åt båda håll

Offensivt håller Fiorentina toppklass – kanske bäst i hela Serie A, med hård konkurrens från Roma och Napoli. De har varit en maskin ända från start och snittar två baljor framåt per match – bakåt har det i det stora hela sett helt okej ut, men på sistone har man tappat en del stabilitet.

Detta har synts klarast i just de två senaste matcherna. Lite för enkla mål har släppts in, men såvida man fortsätter leverera framåt behöver det inte betyda alltför många poängtapp. Violerna är att lita på – det ska oerhört mycket till för att de ska hamna utanför målprotokollet.

Nu besöker man ett hemmastarkt Sassuolo. På Mapei Stadium vill man alltid spela offensiv fotboll – ni behöver inte avskräckas av målskörden i matcherna – och det har ändå blivit mål åt båda håll i fyra av sex matcher. Kunde dock blivit så i flera, till och med alla.

Förvisso saknas Domenico Berardi i anfallet och det är ett stort avbräck, men behöver inte betyda alltför mycket. Han har trots allt inte levererat mål under en period nu och det finns flera pjäser som kan kliva fram i truppen. Bredden på anfallsfronten är bra.

Kortfattat: med ett Fiorentina som alltid vill pusha upp tempot, mot ett hemmastarkt Sassuolo – det här har alla möjligheter att bli underhållande. Att båda sidorna hittar nätet spelas till fina 1,91x hos vår favoritbookie, William Hill.

Se matchen gratis: Bet365 sänder matchen gratis för alla kunder med pengar på sitt konto hos dem. Saknar ni konto får ni dessutom 1 000 kr bonus när ni klickar här!

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, måndag 30/11
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Sassuolo 3,90 bwin logo
Oavgjort 3,45
Fiorentina 2,10 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,08
Under 2,5 mål 1,83 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: