Speltips, Sassuolo – Roma 26/10: Vi kombinationsspelar till dubbelt betalt

Spelbloggare Publicerat: 25 oktober 2016

En intressant Serie A-fajt väntar runt hörnet när hemmastarka Sassuolo välkomnar ett Roma i kalasform till Mapei Stadium. Allt talar för att det kommer bli en underhållande match – och vi investerar i ett målobjekt till dubbelt betalt.

Roma har visat att de menar allvar – att de ska bjuda Juventus på konkurrens om serietiteln. I och med 4-1-krossen av Palermo senast, och att den nämnda konkurrenten förlorade, har avståndet till toppen av kullen minskat till två pinnar. Det vänder fort i Serie A…

Det ser helt enkelt bra ut för huvudstadsklubben och här har oddssättarna till och med tryckt ner oddset på den raka tvåan till under betalt. För hård reaktion?

Sassuolo var ett av förra årets stora utropstecken i den italienska klubbfotbollen, när de klev upp och plockade en Europabiljett. Truppen är intressant och underskattad, det skulle inte alls förvåna om de löste en plats ut i Europa även detta spelår. Inför onsdagens match parkerar de på nionde plats, men det ska nämnas att det är tätt i mittenskiktet av tabellen. Kort avstånd flera platser upp respektive neråt.

Domenico Berardi, Simone Missiroli och Francesco Magnanelli saknas för Sassuolos del. Roma kommer till spel utan Mário Rui, Thomas Vermaelen, Diego Perrotti och Bruno Peres.

Målpolletter – in!

Det brukar kunna smälla högt när Sassuolo spelar hemma på Mapei Stadium – de är ofta hårt underskattade och har med EL-matchen mot Athletic Bilbao inräknad spelat in fyra hemmavinster i följd. Framåt? God leverans. Bakåt? Sämre.

Precis likadant är det för Roma, som kanske spelar den mest framåtlutande fotbollen i serien. De har själva, precis liksom motståndarna, målat i fyra raka matcher och samtliga av dessa har också bjudit på minst tre mål. För Sassuolo har det målats åt båda håll i fem raka.

Att Sassuolo kommer kliva ut på hemmaplan och backa hemåt finns inte på kartan. De vet om vilken styrka de har och kommer vilja bidra till att uppushat tempo. När Roma tros kliva ut med fart och fläkt, som i princip alltid, kan en öppen matchbild vänta.

Gillar målmöjligheterna och spelar BLGM – ja & över 2,5 mål som en hopknåpad kombination hos Bethard till 2,00 x smeten. Spelvärdet är väl inte superstort, men det finns där och innan eventuellt oddsdropp är en mindre investering på sin plats.

Saknar du ett konto hos Bethard? Öppna ett och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus hos dem här!

Speltips:

Speltips: BLGM – ja & över 2,5 mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 26/10
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: