Speltips, Schalke 04 – Frankfurt 27/1: Tack och bock, Mybet!

Spelbloggare Publicerat: 26 januari 2017

Den klassiska fredagsbataljen i Bundesliga denna vecka bjuder Schalke 04 och Eintracht Frankfurt på – och då är det mycket som talar för en tillknäppt historia, menar vi. När en bookie sticker ut hakan på målmarknaden, är det bara att slussa in polletterna.

Nåja, bara 17 matcher är spelade och det skulle absolut inte vara helt kört i jakten på en Europaplats för Schalke 04 även om de inte lyckades vinna den här matchen – men uppförsbacken skulle bli extremt brant. Så, visst är det kniven mot strupen för ”S04”…

Faktum är att Schalke svikit så hårt att de är nere på den undre tabellhalvan, men mittenskiktet är löjligt tätt i Bundesliga och det vänder således fort. Från tiondeplatsen, till sjätteditot, vilken leder ut i Europa, är glappet på åtta poäng.

Och den här sjätteplatsen, den innehar just Eintracht Frankfurt – samma Frankfurt som var på vippen att trilla ur den tyska förstadivisionen förra året och behövde kval för att överleva. Hurdan kan skillnaden vara så betydande? Dels är det flera unga pjäser som steppat upp flera klasser och framförallt har defensiven satts till fullo.

Betydande frånvarolistor för båda parter. En del i Schalkes fiasko, hittills, kan förklaras i skador på framförallt offensiva spelare – fyra anfallare, däribland Klaas-Jan Huntelaar är borta och har varit så sedan en tid tillbaka.

Gästerna har folk borta i alla lagdelar. Bland annat är förstakeepern Lukas Hrádecky avstängd, men det borde väl inte påverka alltför mycket?

Tillknäppt och målsnålt

Tanken är – målsnålt. Kort och enkelt.

Schalke känns rätt kalla över det hela, men stod för en solid försvarsprestation nu efter uppehållet – Ingolstadt värjdes undan med 1-0 inför hemmapubliken på Veltins-Arena. Offensiven var för den delen också rätt avtrubbad. Dock stärkande att lösa in en trea, såklart.

Defensivt är Frankfurt oerhört stabila och gissningsvis kommer de kliva ut med en försiktig approach här; bevakar, tar det säkra före det osäkra – åtminstone innan ett eventuellt hemmamål.

Men en sak som oroar i Frankfurt – de har bara hittat nätet i en av de fyra senaste matcherna. Mål åt båda håll har det inte blivit i en enda av de.

En tillknäppt historia borde vara att vänta, det är min bestämda känsla…

Mybet sticker ut hakan och erbjuder hela 1,90 x insatsen för BLGM – nej-spelet – att det inte blir mål åt båda håll – och det är runt 15 punkter bättre betalt än hos de flesta andra bookies. Spelas!

Som läsare hos oss har du rätt till en unik välkomstbonus hos Mybet – på 1 000 kronor. Hämta den här!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör INTE mål (BLGM – nej)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 27/1
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: