Speltips, Schweiz – San Marino 9/10: Hörnpartaj att vänta?

Spelbloggare Publicerat: 9 oktober 2015

Schweiz är allt närmare att kamma en biljett till EM i Frankrike 2016 och möter under fredagskvällen ett av Europas minsta blåbär, San Marino. Bombar på med hörnsparkar?

2004. Då vann San Marino deras hittills enda match, detta mot ett annat blåbär – Liechtenstein. Och det lär dröja innan nästa skalp plockas för det kvalitetsbegränsade, men ack så hängivna landslaget.

Det är de små segrarna som räknas; enstaka mål och när siffrorna klarar av att hållas nere i matcher likt denna. Faktum är att nollan i målkolumnen redan är sprucken här i kvalet, när man för en månad sedan förlorade med 1-2 borta över Litauen – en match där förlustbaljan kom i den andra stopptidsminuten.

Här finns det, som ni förstår, ingenting att hämta av värde. Den raka ettan är som bäst i 1,01x och vissa spelbolag erbjuder inte ens odds på den. Det är mer av en fråga om hur stora siffrorna kan bli – handikapplinorna är på 5,0 och 5,5.

Vann hörnorna med 12-2 senast

Schweiz, ja: klasslandslag ut i kanten. Såklart beroende på vilken måttstock man använder, men de ska absolut kunna utmana en bit i mästerskapet som väntar, vilket man med all sannolikhet kommer få en biljett till. Vinner man här, då behövs bara en pinne mot mediokra Litauen i den avslutande matchen för att det ska bli ett faktum.

Vi kan räkna med att Schweiz har ett bollinnehav på runt 70-75%, att mer eller mindre alla händelser kommer utspelas en bra bit nere på San Marinos planhalva. Lär se närmast identiskt ut i minut 1, som minut 90.

Detta innebär stora möjligheter att skapa – hörnor. I den omvända matchen, vilken Schweiz vann med 4-0, slutade också ”hörnmatchen” 12-2 till deras favör. Inte sällan, snarare mer regel än undantag, att siffrorna blir så när San Marino ställs mot motståndare av den här kvalitén. I bortamatchen mot England skrevs hörnsiffrorna 0-16, borta mot Slovenien; 1-19. Finns fler exempel att rada upp.

Schweiz brukar också skapa en hel del av den här varan, hörnor. Själva har de skapat: 8, 6, 14 samt 15 stycken i de senaste matcherna mot England, Slovenien, Litauen respektive Liechtenstein.

Köper absolut att Schweiz hörnlina är på 10,5, men då bör också oddsen vara mer jämnt fördelade på övern kontra undern. Här får vi 2,30 x polletterna för överspelet av Bwin och det plockas utan att blinka.

Trippla vinsten: Nya kunder hos 888 får tre gånger så högt odds på första spelet och vinsten betalas som kontanter. Varför inte maxa upp oddset på detta spel? Klicka här för att ta del av kampanjen!

Speltips:

Speltips: Schweiz över 10,5 hörnor
Odds: 2,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 9/10
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Schweiz 1,01 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 55,00 betsson logo
San Marino 151,00 titanbet logo
Över 5,5 mål 1,91 bwin logo
Under 2,5 mål 2,00 betway logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: