Speltips Servette – Rangers 15/8: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 15 augusti 2023

Servette ligger under med 2-1 inför returen mot Glasgow Rangers i den tredje rundan av kvalet till Champions League. Den andra matchen spelas tisdag den 15 augusti 2023 med avspark kl 20:30.

Servette – Rangers

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen

Servette FC från Lancy kunde till slut knipa andraplatsen i schweiziska Super League förra säsongen. Ligan återstartade igen för fyra veckor sedan och Servette har nu spelat fyra ligamatcher sedan dess. Man inledde lovande då man slog Grasshoppers borta i premiären, men därefter har man radat upp tre raka kryss. Senast i lördags blev man snuvade på segern hemma mot St. Gallen sedan gästerna kvitterat till 1-1 i slutskedet.

I CL-kvalet lyckades man emellertid slå ut belgiska Genk efter ett dramatiskt straffavgörande. Därefter väntade så Rangers på Ibrox förra veckan och det blev en match där Servette höll ihop det på ett bra sätt trots att man fick mittfältaren David Douline utvisad efter en timmes spel. Då var ställningen 2-1 till skottarna som rivstartat matchen med två tidiga mål. Det resultatet stod sig sedan matchen igenom.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett offensivare Servette

Rangers FC fick se sig slagna av Celtic när den skotska ligan avgjordes i våras. Den här säsongen inleddes så inget vidare då man föll med 1-0 borta mot Kilmarnock i premiären för två veckor sedan. I lördags kunde man sedan studsa tillbaka och vinna med klara 4-0 hemma mot Livingston.

För ett år sedan stod Rangers för fina insatser i kvalet till Champions League. Man slog då ut både Union Saint-Gilloise och PSV Eindhoven vilket gav en plats i gruppspelet. Väl där hade man det dock tuffare och lyckades inte ta en enda poäng mot Liverpool, Napoli och Ajax.

Michael Beales manskap har nu alltså ett 2-1-resultat att gå på och man gäller som favoriter att vinna även den här returmatchen på bortaplan. Ett rakt spel på gästerna ger omkring 2.10 gånger insatsen.

På pappret är skottarna det något bättre laget och Servette har inte övertygat under inledningen av den schweiziska ligan. Det gör dock inte att det här mötet känns avgjort. Servette lär komma ut mer framåtlutade på hemmaplan mot ett Rangers som sällan är lika starka på bortamark som hemma i Glasgow. Ett offensivare Servette bör kunna borga för en öppen matchbild och mitt spel blir därför att det kommer göras över 2.5 mål totalt till 1.78 gånger pengarna hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet- Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål totalt
Odds: 1.78
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:30, tisdag 15 augusti 2023
TV: 
Stream: