Speltips, Sevilla – Eibar 2/3: Tar de femtonde raka?

Spelbloggare Publicerat: 2 mars 2016

Fantastiskt hemmastarka Sevilla tar emot Eibar, som tappat deras fina form, på Ramón Sánchez Pizjuán – och då anser vi att oddssättarna lämnat rum för stort spelvärde.

Efter ett kryss och två förluster på de senaste matcherna, söker Sevilla efter en trendbrytande trea i kampen om att främst behålla femteplatsen i Primera División och sedermera eventuellt kunna utmana fyran Villarreal. Dock ska det nämnas att en av dessa var mot Barcelona, en annan en betydelselös bortafajt mot Molde.

Eibar är ett av spelårets stora utropstecken i Spanien. Tippade i botten – istället med och slåss om Europabiljetterna, även fast det ser ut att kunna bli svårt nu. Formen är helt tappad med fem förluster på de sex senaste matcherna och upp till just Sevilla, liksom sexan Celta Vigo, skiljer hela fem poäng. Det ska väl inte kunna knapras in?

Vunnit 14 raka hemmamatcher

På hemmaplan är Sevilla en av de största maktfaktorerna i fotbolls-Europa, men eftersom bortaspelet är så pass uselt är de inte bättre än femma i tabellen. Det är bara att jämföra resultatraderna: 11-0-2 mot 0-8-5. Med det är de det enda laget i serien som ännu inte vunnit på resande fot.

Hur som helst, det är inte av betydelse här. Spelar nu hemma i Andalusien och då lär det bli att åka av för ett Eibar som radar upp förlust på förlust. Känns som att verkligheten hunnit ikapp dem – en reaktion var väntad.

Med alla tävlingar inräknade – serien, den inhemska cupen och Champions League – har Sevilla vunnit 14 raka hemmamatcher. De fem senaste alla med minst två baljor. Lag som värjts undan på hemmaplan under säsongen är bland andra Barcelona, Real Madrid och Juventus.

Timothée Kolodziejczak är avstängd för Sevilla, men Èver Banega är tillbaka i speldugligt skick. Plus! Gästerna är trots att de får tillbaka ett par pjäser fortsatt svårt skadeskjutet.

Sevilla -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust vid uddamålsvinst – spelas till kalasfina 2,00 x insatsen.

Speltips:

Speltips: Sevilla -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, onsdag 2/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Sevilla 1,44 williamhill logo
Oavgjort 4,80 betsafe logo
Eibar 8,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,62 redbet logo
Under 2,5 mål 2,40 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: