Speltips, Sevilla – Málaga 17/12: Given hemmafavorit

Spelbloggare Publicerat: 16 december 2016

Hemmastarka Sevilla bjuder in Málaga till Ramón Sánchez Pizjuán under lördagskvällen och då har vi faktiskt svårt att se bortalaget stoppa ”Los Rojiblancos”, trots bra form. Given etta?

Viss press på Málaga inför matchen, i alla fall om de på allvar ska hoppa på striden om Europabiljetterna. De är nere på den undre tabellhalvan nu, elfteplatsen, men har så lite som fyra pinnar upp till det nämnda området. Oerhört tätt skikt där i tabellen. Ett par veckor av bra resultat och mycket mark kan brytas, men också tappas vid det motsatta.

God form nu med fem raka i Primera División utan förlust; tre kryss och två vinster. På skadelistan hittas Weligton, Charles, Keko och Zdravko Kuzmanovic.

Sevilla jagar toppen i serien; är placerade trea och har ett avstånd på sju poäng upp till serieledande Real Madrid, med Barcelona däremellan. Glappet ner till jagande Villarreal är på fyra. Att slåss om titeln blir svårt, men såvida den här direktbiljetten kan behållas vore det en succé.

Förutom ett par skador, är även Mariano och Franco Vázguez avstängda.

Klar hemmafavorit

Trots avbräcken – här ska Sevilla vara favoriter. Klarare än de är nedplitade som.

På hemmaplan är Sevilla en maktfaktor i inte bara Spanien, utan även Europa. De håller fantastisk standard; vunnit 7/8 i serien. Enda plumpen kom mot suveräna Barcelona och då var man förtjänta av mer.

Stort styrkebesked senast också, med en 3-0-vinst borta över Celta Vigo. Helgjuten insats, från första till sista minut.

Som nämnt; Málaga har fem raka utan förlust, men om vi tittar närmare på deras resultat och prestationer på bortaplan ser det inte lika bra ut. En hel del kryss, men det har inte blivit en enda vinst på sju försök. Att då komma till Ramón Sánchez Pizjuán – ja, vad bäddar det för?

Sevilla är snäppen starkare än Málaga – och extremt hemmastarka.

Sevilla -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – spelas 1,90 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Sevilla -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 17/12
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: