Speltips, Sevilla – Mirandés 21/1: Görs processen kort?

Spelbloggare Publicerat: 21 januari 2016

Mer cupfotboll från Spanien på menyn. Den positiva skrällen Mirandés besöker hemmastarka Sevilla på Ramón Sánchez Pizjuán – och då ska det väl klasskillnaden bara synas?

Det är ändå en bedrift, i ett, bakom toppkvartetten, jämnt Primera División, att återfinnas på sjundeplatsen utan en enda bortavinst på hela nio försök när mer än halva säsongen avverkats. Sevillas hemmaspel; det är, kortfattat, rentav fenomenalt. Lite av en mental spärr att det skiljer så mycket på hemma- kontra bortaplan – för så stor ska inte skillnaden vara. Oavsett.

Ett snäpp ner i seriesystemet, väl där precis i mitten av tabellen. Mirandés jakt på en biljett till finrummet är förvisso inte helt över, men det vore naivt att tro att en sådan ska lösas. Delvis förklarat med, till viss mån, bristande kvalité och dessutom för att fem pinnar skiljer upp till playoffområdet, med flera konkurrenter däremellan.

Lett i halvtid i sex raka vinstmatcher

Det här borde väl bli en rätt kortlivad historia? Sevilla över 180 minuter, det är väl lite väl tufft? Tror att värden visar klasskillnaden och dödar den här historien redan här, på Ramón Sánchez Pizjuán.

Cupen är av betydelse för Sevilla. En stark trupp har plockats ut och även om det eventuellt kan roteras på ett par positioner, är det alltjämt ett starkt manskap som kommer få chansen här. Då ska det råda rejäl klasskillnad.

Och som Sevilla alltid uppträder på hemmaplan, räknar vi med att de kliver ut med fart under fötterna direkt; försöker få Mirandés ur balans och sedermera kunna sätta spiken i kistan när motståndarna måste pusha upp positionerna. För har de en uppförsbacke på två baljor, då räknar undertecknad det här som dött. Pronto.

Att sitta i en bekväm situation är också att föredra med det usla bortafacit i bakhuvudet för Sevillaspelarna…

I de sex senaste vinstmatcherna har Sevilla också lett i halvtid. Samma visa på nytt? 1/1 (halvtid/fulltid) spelas till 1,82 x insatsen hos Unibet.

Speltips:

Speltips: 1/1 (halvtid/fulltid)
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, torsdag 21/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Sevilla 1,30 williamhill logo
Oavgjort 5,75 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Mirandés 14,00 betsafe logo
Över 2,5 mål 1,70 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 2,20 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: