Speltips, Sevilla – Real Betis 12/1: Intressant målspel synas

Spelbloggare Publicerat: 11 januari 2016

Hemmastarka Sevilla tar emot Real Betis, som är helt ur form, på Ramón Sánchez Pizjuán i Copa del Rey och då klipper vi ett målspel till acceptabla siffror.

Derby och åttondelsfinal i Copa del Rey – det här borde väl ha eller möjligheter att bli en sprakande tillställning, mellan Sevilla och Real Betis?

Det hade det absolut kunnat bli, men eftersom Sevilla vann det första mötet av två, med 2-0 på bortaplan känns det istället som att en avslagen batalj är att vänta på förhand. Ett hemmastarkt Sevilla, som är åtta platser över Real Betis i Primera División – ett Betis med fyra förluster efter varandra.

Båda sidorna väntas nu rotera en hel del, när det är så pass lite i potten. Så liten risk att tappa respektive chans att hämta in. På skadefronten har Sevilla ingenting nytt att behöva ta hänsyn till i laguttagningen. Gästernas Alfred N’Diaye följer inte med truppen efter att ha åkt på ett rött kort i det första mötet.

Ger det ett försök – trubbas sedan av?

Även om Real Betis har en ytterst liten möjlighet att vända på det här, kommer de förstås ge det ett försök – i alla fall till en början. Räknar med att man kliver ut på Ramón Sánchez Pizjuán med fart under fötterna och positionerna framflyttade. Inte full fart framåt månne, men alltjämt tillräckligt för att ytor ska skapas.

Om Sevilla är de som får in matchens första, och eventuellt andra balja – då är sannolikheten stor att matchen tappar sin intensitet totalt; med ett Real Betis utan hopp och ett Sevilla som inte vill slita ut sig helt i onödan.

Fartfyllda 45 inledande minuter, och vice versa de avslutande dito? En match med två helt olika ansikten. Det känns inte alls omöjligt och då finner vi stort intresse i ett visst specialspel…

Att det blir fler mål i första än andra halvlek finns till 3,35x och det är absolut acceptabla siffror. Ett par polletter skickas in!

Speltips:

Speltips: Halvlek med flest mål: första
Odds: 3,35 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 22:05, tisdag 12/1
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Sevilla 1,60 williamhill logo
Oavgjort 4,10 bwin logo
Real Betis 6,40 betrally logo
Över 2,5 mål 1,85 unibet logo
Under 2,5 mål 2,05 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: