Speltips, Sevilla – Real Madrid 15/1: Tredje matchen på kort tid

Spelbloggare Publicerat: 14 januari 2017

Den tredje matchen mot varandra på en och en halv vecka. Cupen är över och nu vankas det istället seriefinal i Primera División – Sevilla mot Real Madrid på Ramón Sánchez Pizjuán. Känslan är att en lika underhållande historia som senast väntar. Målpartaj?

Real Madrid – Sevilla: 3-0
Sevilla – Real Madrid: 3-3

Det är inte bara fördel för Real Madrid i cupen, där de alltså avancerade vidare från dubbelmötet, utan även här i Primera División. Real Madrid hittas på toppen av kullen, fyra pinnar framför just Sevilla, dessutom med en match mindre spelad.

Zinedine Zidanes mannar har inte förlorat en enda match under spelåret – och i och med Karim Benzemas 3-3-balja på stopptid senast, klev man upp i 40 raka matcher utan förlust och petade därför ner ärkerivalen Barcelona från rekordhållartronen. De ser fantastiskt solida ut.

Trémoulinas, Krohn-Dehli och Carrico saknas för Sevilla medan Correa är osäker för spel. Gästerna har Bale out medan Pepe, Rodríguez och Isco ska testas närmare avspark. Cristiano Ronaldo och Karim Benzema med flera kommer tillbaka i startelvan efter att ha vilats senast.

God målpotential

Mål! Här finns det stor potential för ett – målpartaj.

Trots rotation från Real Madrids sida senast, blev det alltså en fantastiskt underhållande batalj – 3-3. Sevilla höll på att skapa lite nerv i matchen, men i slutskedet sattes spiken i kistan.

Såklart speciella förutsättningar i en cupretur, men sex mål kan inte snackas bort hur som helst. Och det utan de främsta, offensiva spelarna.

Offensivt håller både Sevilla, seriematcherna snittar 3,4~ mål, och Real Madrid, snitt på 3,7~ mål, toppklass i hela Europa.

Lite liknande situation här, som i cupen senast. Avståndet mellan parterna i tabellen är så pass stort att Sevilla måste jaga trean. Kliver på framåt – och då är det lätt hänt att det smäller bakåt. Melodin är för den delen också alltid offensiv på hemmaplan.

De tre senaste inbördes mötena på Ramón Sánchez Pizjuán har innehållit sex, fem respektive fem mål. Något liknande nu?

Över 3,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om det blir tre mål – 2,02 x insatsen hos Unibet. Hämta din 1 000-kronorsbonus hos dem här!

Speltips:

Speltips: Över 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 15/1
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: