Speltips, Sevilla – Valencia 26/11: Insatsen ska dubblas

Spelbloggare Publicerat: 24 november 2016

Ett mindre oddsdropp till trots – Spelbloggare har hittat ett suveränt speltips inför lördagens spanska kvällsmatch mellan Sevilla och Valencia. Kan vi lita på hemmalaget, eller kan det bjudas på en skäll?

Toppen mot botten.

Sevilla har överraskat positivt – mycket tack vare att man numera även kan plocka positiva resultat på resande fot – i starten av Primera División och är så bra placerade som trea i tabellen. Huruvida det finns kraft att utmana uppåt eller ej är oklart, men om en Champions League-biljett? Absolut.

Vad som hänt med Valencia är svårt att sia, flera komponenter som spelar in. Klubben har, från att ha en stark position i den spanska klubbfotboll, fallerat; ett uselt fjolår har följts upp med en ännu sämre start nu. Fiaskomatcherna radas upp, för tillfället fyra vinstfria matcher i följd, och allt som allt är endast 11 pinnar inspelade – på 12 matcher. Glappet till det helröda tabellområdet är med det endast på två poäng.

Bara positiva nyheter på skadefronterna, som det ser ut. Sevilla saknar alltjämt Benoít Trémoulinas, Michael Krohn-Dehli och Samir Nasri och Valencia har Fede Cartabia borta.

Värdet finns på Sevilla

Oddsen på spelen till Sevillas favör har droppat lite, ett antal punkter, sedan början på veckan – men en värdehacka finns det fortfarande möjlighet till att göra. En rätt stor sådan, till och med.

Det mesta talar för Sevilla denna match – klass, form och hemmaplan. Tre faktorer som tillsammans borde innebära att den raka ettan ska betala runt max 1,50-1,55 x insatsen, i min bok. I skrivandets stund hittas den till 1,77x, som bäst.

Fastän marknaden tycks vilja tro att Valencia är vad de en gång varit, är inte fallet så. De har varit extremt tunna under seriestarten och 1-1 hemma mot jumbon Granada senast var den fjärde raka matchen utan vinst. Rutinerade Claudio Prandelli styr skutan just nu och inte ens han kan få den på rätt köl.

Sevilla, ja. En maktfaktor på hemmaplan – även ute i Europa. Förlorade förvisso en tajt hemmamatch mot Juventus med 1-3 i veckans Champions League. En del oflyt inblandad i den torsken och varken formen eller den fysiska statusen borde vara i fara. Trots allt, fyra dagars vila.

Hela nio av de 11 senaste identiska mötena har slutat med seger för Sevilla. Statistik som stärks ytterligare nu?

Sevilla -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner med uddamålet – spelas till dubbelt betalt hos Bet365. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus!

Speltips:

Speltips: Sevilla -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 26/11
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: