Speltips Sheffield United – Bristol City 10/2: Öppet slag

Simon Pålsson Publicerat: 10 februari 2021

FA-cupen är framme i den mer avgörande fasen, men får Sheffield United eller Bristol City fortsätta slåss på den här fronten?

Sheffield United - Bristol City

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Vi rekar såklart med odds inför den här intensiva omgången i FA-cupen också, med två matcher på tisdagen och ytterligare fyra intensiva matcher på onsdagen. Det finns en hel del som talar för att lagen tar turneringen på stort allvar den här säsongen och det öppnar för intressanta matcher.

Flera av mötena känns väldigt heta på förhand och en match som jag tror kan falla lite ur medvetandet för en hel del människor är den mellan Sheffield United och Bristol City.

Sheffield United har här fått en överkomlig lottning, men med tanke på den desperata situation man befinner sig i hemma i ligaspelet är frågan hur man prioriterar det här. Personligen tror jag att man ser det som en bra fristad för att få in lite positiv energi i gruppen.

Bristol City är ett mittenlag, eller lite mer, från Championship, vars oroväckande trend är att man haft svårare mot lagen i toppen av serien. Sheffield United är dock inte ett topplag och att få en så här överkomlig lottning i FA-cupen gör att jag litar blint på att man går för vinsten.

Fullt ös framåt i FA-cupen

Sheffield United har haft ett par skadade spelare återkommande på frånvarolistan inför matcherna den här säsongen, däribland norrmannen Sander Berge, vars flytt till engelska Premier League inte blev den stora succé som många hade hoppats på.

Jack O’Connell och Jack Robinson har inte heller varit tillgängliga särskilt mycket och ser båda ut att stå över ett par veckor till. George Baldock och Enda Stevens är nu tveksamma till spel, men mer glädjande är att Ethan Ampadu kan spela igen. Han fick som bekant inte vara med mot Chelsea senast, med tanke på att det är hans ägande klubb.

I bortalaget är Andreas Weimann, Callum O’Dowda, Jay Dasilva och Tommy Rowe inte tillgängliga.

Här tror jag att båda lagen ser en god vinstchans och spelar därmed båda lagen göra mål till 2,15 gånger såsen hos Hajper.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kronor gratis!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 2,15
Bolag: Hajper
Spelstopp: 20:30, onsdag 10 februari 2021
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: