Speltips, Shrewsbury Town – Manchester United 22/2: Ännu ett praktfiasko?

Spelbloggare Publicerat: 22 februari 2016

Kan det bli värre för Manchester United? Storklubben är extremt pressad efter en rad usla resultat och med en fullproppad skadelista är det väl som upplagt för ännu ett fiasko, nu mot Shrewsbury Town i FA-cupen?

Louis van Gaal – när får holländaren foten från tränarposten i klassiska Manchester United? Under spelåret kan han, hittills, bocka av: missat slutspel i Champions League, en blek femteplats i Premier League – och nu senast, i EL-sextondelsfinalen, förlorades bortamötet mot danska Midtjylland. När rinner bägaren över?

Shrewsbury huserar i den engelska tredjedivisionen, League One, där de är placerade som fjärdejumbo – den sista platsen som leder neråt i seriesystemet. Haft ett jobbigt år som nykomlingar och kommer få kämpa med näbbar och klor för att inte trilla tillbaka till fyran. Dock helt väntat att man är inblandade i bottenstriden.

Fullspäckad skadelista

Det är väl klart att United – ska – vinna det här. Men å andra sidan; just nu gör de allt annat än vad de faktiskt ska. Alltid en stor morot för småklubbar att få möta jättar som United, och bättre möjlighet för att skrälla får de inte.

Flera orsaker. Först och främst; den horribla formen, förstås. Mot Midtjylland, ett mediokert danskt lag, kunde United mycket väl släppt in fler än två baljor. Två insläppta och förlust mot Sunderland dessförinnan.

Sedan väntar returmötet mot danskarna redan på torsdagarna. Blickarna är såklart på den matchen redan nu. Europa League överordnar FA-cupen, som inte är i närheten av lika het nu som för ett gäng år sedan, alla dagar i veckan.

Och inte blir det bättre på skadefronten. Senast in – keepern David De Gea. Tar på plats på en redan fullproppad lista, där bland annat även Wayne Rooney hittas. Tunt såväl defensivt som offensivt.

Bra offensiva besked för Shrewsbury senast när Blackpool värjdes undan med tre mål mot två – på bortaplan. Givetvis är serien prioriterad, men spelschemat är tacksamt och man får vila tillräckligt inför nästkommande batalj. Kan ställa ut ordinarie manskap.

Investerar med glädje i skrällspelet Shrewsbury över 1,5 mål till 5,75x hos Unibet. De flesta andra spelbolagen erbjuder inte en punkt över femdubbelt.

Speltips:

Speltips: Shrewsbury Town över 1,5 mål
Odds: 5,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 22/2
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Shrewsbury 9,50 titanbet logo
Oavgjort 5,10 unibet logo
Manchester United 1,41 betrally logo
Över 2,5 mål 1,79 redbet logo
Under 2,5 mål 2,10 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: