Speltips, Sirius – Halmstad 4/4: Trött premiär mellan väntade toppkonkurrenter

Spelbloggare Publicerat: 3 april 2016

Superettanpremiärerna fortsätter avverka varandra. När den nya veckan inleds drabbar Sirius och Halmstad samman på Studenternas IP. Spelbloggare.se har hittat ett smakrikt speltips inför matchen…

Det var så nära. Hånfullt nära. Sirius var fantastiskt bra under Superettan 2015 och plockade en hedersam tredjeplats, vilken ledde till playoff mot Falkenberg – det förlorades efter 2-2 hemma och 1-1 borta, alltså på färre bortamål. Löjligt små marginaler.

Man är åter tippade att slåss uppe i toppen, med bland annat just Halmstad. Samma HBK som trillade ur fjolårets Allsvenskan som nästjumbo efter det anonyma facit – 21 pinnar på 30 matcher. Hur ska det sluta detta spelår; kan de kraftsamla eller fortsätter resan neråt? Av de flesta spelbolagen är de faktiskt topptippade.

Med andra ord: om vi ska tro oddssättarna är det två toppkonkurrenter som ryker ihop.

Klar matchbild uppmålad

På Studenternas IP var Sirius oerhört vassa förra året – facit blev fantastiska 11-4-0. Framförallt den briljanta defensiven utmärkte dem; nio insläppta blev det på 15 matcher. Truppen är fortsatt stark och undertecknad tror de kan vara närmast lika dominerande även detta spelår.

Halmstad kommer sannolikt med sin fembackslinje försöka täppa till ytorna för Sirius. Prioriterar defensiven – och det med all rätt. Allt annat vore naivt. Upp med bussen!

Varit en del upp och ner för båda parter under vänskapsmatcherna och de i Svenska Cupen. Genrepet för Sirius, vilket spelades borta mot Gefle, var välutfört och spelet styrdes under de största perioderna. Dock oroande hur pass svårskapta målchanserna var, i 1-1-matchen.

Nerverna spelar alltid in i premiärer och det är ofta de blir målsnåla. Tror även att det här kan bli tillknäppt och jämnt. 1,80 x insatsen för under 2,5 mål känns sunt, vilket ställs ut av Mybet. Öppna ett konto hos dem och få en unik välkomstbonus på 1 000 kr som läsare hos oss.

1-0/1-1/0-0?

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet  (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, måndag 4/4
TV:  cmorefotboll logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Sirius 1,9 nordicbet logo
Oavgjort 3,75 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Halmstad 4,25 betway logo
Över 2,5 mål 2,08 unibet logo
Under 2,5 mål 1,8 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: