Speltips Slovan Bratislava – Maccabi Haifa 9/8: Tät tillställning

Martin Efvergren Publicerat: 9 augusti 2023

De slovakiska mästarna Slovan Bratislava och de israeliska mästarna Maccabi Haifa gör upp i den tredje rundan av kvalet till Champions League. Den första matchen spelas onsdag den 9 augusti 2023 med avspark kl 20:30.

Slovan Bratislava – Maccabi Haifa

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen

Efter en jämn uppgörelse med DAC 1904 kunde Slovan Bratislava i våras säkra sin 13:e ligatitel med två poängs marginal. För två veckor sedan återstartade den slovakiska ligan, men det har inte blivit någon flygande start för Slovan som kryssat båda sina inledande ligamatcher.

I CL-kvalet har man dock levererat då man gick in i den första kvalrundan i mitten av juli. Där besegrade man först Swift Hesperange från Luxemburg och förra veckan slog man sedan ut de bosniska mästarna Zrinjski. Man grundlade den segern med en 1-0-vinst på bortaplan för att sedan spela 2-2 hemma i Bratislava.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Maccabi gäller som favoriter

Maccabi Haifa kommer från en framgångsrik säsong som inleddes med ett imponerande CL-kval. Det gav en plats i gruppspelet där man ställdes mot tufft motstånd i form av PSG, Juventus och Benfica. Där räckte man inte riktigt till, men erfarenheterna lär man ha nytta av nu.

Samtidigt kunde man, utan större problem, försvara sin titel i den israeliska ligan. Den kommande säsongen drar igång först i slutet av augusti, men Daniel Sundgrens Maccabi Haifa har, precis som Slovan Bratislava, slagit ut två kvalmotståndaren på vägen fram till den här tredje rundan. Man inledde med att besegra Hamrun Spartans från Malta med totalt 6-1 och därefter gick man en jämn batalj mot Sheriff från moldaviska Tiraspol. På hemmaplan kunde man då vända ett 1-0-underläge till seger efter avgörande i förlängning.

Maccabi Haifa gäller nu som klara favoriter att ta sig vidare från det här dubbelmötet. Inför den här första matchen på bortaplan är man favoriter till omkring 2.25 gånger insatsen.

Maccabi Haifa har tillskansat sig värdefulla meriter det senaste året och bör ha goda chanser att sig till gruppspelet i Champions League även den här säsongen. Jag räknar dock med att Slovan Bratislava kommer att stå upp på ett bra sätt på hemmaplan. Samtidigt lär israelerna vara nöjda om de kan få med sig ett kryss från den här matchen. Det gör att jag tror på en mer tillknäppt tillställning och mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.72 gånger pengarna hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet- Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål totalt
Odds: 1.72
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:30, onsdag 9 augusti 2023
TV: 
Stream: