Speltips, Southampton – Hapoel Be’er Sheva 8/12: Målspel från ena halvleken

Spelbloggare Publicerat: 7 december 2016

St. Mary’s Stadium är platsen – Southampton och Hapoel Be’er Sheva ska fajtas om den andra slutspelsbiljetten i grupp K. Förutsättningarna kan komma att öppna upp matchen framåt slutspurten och vi investerar ett par målpolletter.

Sparta Prag ohotad etta, Inter toksist. Grupp K har innehållit en hel del skrällar, som ni förstår.

Därför står det alltså mellan Southampton och Hapoel Be’er Sheva om var andraplatsen och således slutspelsbiljetten ska hamna. Båda parter har spelat in sju poäng vardera, 2-1-2 i resultatraderna, och det bäddar för en nagelbitare.

Givetvis stor fördel Southampton, dock. De är inte bara den klasserna bättre parten, utan har även fördel av att ha löst oavgjort, 0-0, i det omvända mötet. Således måste israelerna måla för att ha chansen att avancera vidare.

Däremot är 0-0 det enda oavgjorda resultat som innebär fördel för ”The Saints”.

Oförändrat på Southamptons truppfront och Be’er Sheva ser ut att ha hela truppen hel.

Öppnas upp närmare slutet?

Gästerna är i den här positionen eftersom de spelat ett bra försvarsspel. Alla EL-matcher, förutom den senaste när 0-2 vändes till 3-2 mot Inter, har varit tajta historier.

Även om Southampton roterar lite i startelvan, har de en klart mer slagkraftig sådan. Skiljer trots allt en hel del mellan lagen och divisionerna de spelar i. Men inte ska väl israelerna underskattas, eller Southampton för den delen överskattas?

Gästerna har visats kapabla vid flera tillfällen; vunnit dubbelt upp mot Inter och fick alltså kryss i det omvända mötet med detta. Fantastisk slutspurt.

Undertecknad tror att Hapoel Be’er Sheva kommer till spel med en defensiv approach, men sakteliga måste de ju pusha upp positionerna eftersom minst ett mål är ett måste. Rätt passande att ”The Saints” då kommer från en hemsk försvarsinsats borta mot Crystal Palace, 0-3 i baken.

När det här väl öppnas upp, då kan det bli en intressant och underhållande historia…

Över 1,5 mål i andra halvlek spelas till 2,30 x polletterna hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Över 1,5 mål i andra halvlek
Odds: 2,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 8/12
TV:  eurosport logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: