Speltips, Southampton – Inter 3/11: Kan ”The Saints” ta revansch på hemmaplan?

Spelbloggare Publicerat: 2 november 2016

Gruppspelet i Europa League rullar vidare. Inter är, trots vinsten mot just Southampton senast, pressade att vinna – men lyckas de? Nja, tveksamt.

Spelåret anno 2016/17 kunde absolut ha öppnats på ett mer imponerande vis av Inter. Tippade att utmana uppe i topp, till att 11 matcher in i serien bara skrapat ihop 14 pinnar och med det står på en anonym tolfteplats. Och ute i Europa har klart mer funnits att önska också; förluster över israeliska Hapoel Be’er Sheva och tjeckiska Sparta Prag inledde gruppspelet, för att nu senast vinna över just Southampton.

Tack vare den trean lever slutspelshoppet för Inter – men vad talar för att de ska kunna köra ända in i kaklet? De har trots allt inte imponerat alls och är dessutom jumbo i gruppen.

Före 0-2-förlusten över Chelsea i slutet av den förra veckan hade Southampton en riktigt fin resultatrad – men i och med den katastrofala seriestarten är de alltjämt bara nia i Premier League. Finns klart mer att hämta ur truppen, även om vi vid ett par tillfällen fått se vad de kan. EL-äventyret inleddes med en komfortabel vinst över Sparta Prag, därefter oavgjort borta mot Hapoel – innan den här plumpen i Italien.

Enda nämnvärda på truppfronterna är att Jay Rodgriguez är aktuell för comeback efter sin skadeperiod.

Var bättre senast – utdelning nu?

Även Southampton kommer rotera smått i startelvan, men i min bok är det tydligt att de är klart mer motiverade än Inter i årets Europaspel – av både uttagningarna och prestationerna att döma.

Därtill ska det nämnas att Southampton är i klart bättre form och även ska ses som den snäppet starkare parten. Finns inte så mycket att diskutera på de fronterna.

Det omvända mötet på San Siro lyckades alltså Inter vinna med 1-0 – men det var ett resultat som inte alls motsvarade matchbilden. Southampton hade mest boll och skapade klart mer under de 90 minuterna. Rent oflyt att det blev noll istället för tre pinnar. Sedan handlar det ju om att förvalta chanserna också.

På bortaplan har Inter förlorat fyra matcher i följd och vad talar egentligen för att den sviten ska brytas här? Inte mycket, menar vi.

Southampton -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid uddamålsvinst – spelas till 1,92 x insatsen hos Redbet, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på 2 000 kronor! Spelvärde hittas, ja, sju-åtta punkter neråt?

Speltips:

Speltips: Southampton -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 3/11
TV:  eurosport logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: