Speltips, Southampton – Liverpool 19/11: Enormt spelvärde uppdukat

Spelbloggare Publicerat: 18 november 2016

Serieledande Liverpool var i toppform precis före uppehållet – är formen konserverad till återstarten av Premier League? En tuff uppgift väntar, Southampton på St. Mary’s Stadium. Vi har i alla fall hittat ett speltips värt 2,14 x insatsen och det är lite i överkant.

Det har sprudlat om Jürgen Klopps Liverpool under de 11 inledande seriematcherna och i och med 6-1-krossen av Watford precis före uppehållet innehas numera förstaplatsen, med framförallt Chelsea, Manchester City och Arsenal jagandes häck i häl. Den klassiska klubben har bara växt med tiden och ser ut som en oerhört stark titelkandidat.

Southampton, däremot, har varit en besvikelse och är inte bättre placerade än som anonym tia i tabellen med det snåla facit; 13 pinnar, eller resultatraden 3-4-4. Spelarförlusterna under sommaren kombinerat med den fatala skadeproblematiken man är utsatta för har bäddat för den här usla seriestarten.

Liverpool löser ännu en trea

Här finns det inte mycket som talar för en hemmaskräll – och värdet finns på spelen till Liverpools favör. Tveklöst.

Southampton har inte imponerat alls när nivån höjts under spelåret; de har inte förmått att hota så gediget i omställningsspelet som under fjolåret och känns rätt avtrubbade. Nu ser det dessutom ut som att spetsen Shane Long missar matchen.

Och förutom skadan på Long är runt ett tvåsiffrigt antal spelare out för Southampton och därtill är flera utöver det osäkra för spel. Två av de färskaste namnen på skadelistan – helt säkert är det inte att de missar – är Pierre-Emile Hojbjerg och Ryan Bertrand. Tuffa besked!

Precis före uppehållet föll Southampton med 1-2 mot Hull City och med de rådande skadeproblemen finns det inte mycket som talar för att skutan ska vändas på.

Liverpool är suveräna, klasserna bättre än ”The Saints” och dessutom i toppform. 6-1-vinsten över Watford före uppehållet lär ha stärkt moralen ytterligare och ännu en inkasserad trea borde vara att vänta.

Den raka tvåan spelas till 2,14 x insatsen hos 24hBet, som ni får €50 i välkomstbonus hos! Undertecknad hittar värde minst 20 punkter neråt och ett oddsdropp borde vara att vänta – skynda, fynda!

Speltips:

Speltips: Liverpool vinner, rak tvåa
Odds: 2,14 (Jämför alla odds)
Bolag: 24hBet (€50 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 19/11
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: