Speltips, Southampton – Stoke 21/11: 4,05x – fantastiskt värde

Spelbloggare Publicerat: 20 november 2015

St. Mary’s Stadium är platsen och de som ska slåss de tre pinnarna är Southampton och Stoke – vi istället tror att det finns goda möjligheter för delad pott.

Sjuan mot tolvan, men känslan är att båda parter är övre halvan-material. Har varnat för Stoke kvaliteter – var vid ett flertal tillfällen inne på att de skulle vända på den usla formkurvan efter den usla seriestarten – och resan uppåt i tabellen är påbörjad.

Trots att spelet lovade massvis stod Stoke faktiskt utan vinst i de sex första PL-matcherna – därefter har man fyra vinster, ett kryss och en torsk. Undertecknad menar att Stoke inte varit bättre än på flera, flera år.

Southampton är, förstås, uppe och fajtas om Europabiljetterna. Till Tottenham, som innehar Europa League- och femteplatsen, har man bara en pinne och man är absolut inte borta från att nå en ännu bättre placering än så.

Det var likadant; Southampton inledde spelåret uruselt, men – serien och cupen inräknad – har nu sex vinster och två kryss på de senaste matcherna. Tre vinster i följd före uppehållet, detta dock mot bottentrion.

Krysset smakar

Det är med andra ord med stor hjälp av spelschemat som Southampton radat upp alla dessa vinster – storheten i dem ska inte överdrivas, även om man imponerat. Långtifrån omöjligt att ställa till problem för Southampton – det tror vi att Stoke kan.

Defensivt är Stoke tokstabila. I de fyra senaste bortamatcherna, mot halvdant motstånd ska nämnas, har man hållit nollan – tre vunnits med 1-0 och övrig slutade mållös. Nu får man kaptenen och försvarsgeneralen Ryan Shawcross tillbaka och det är av stor betydelse.

Inne på att Southampton kan få det svårt att leverera framåt, trots att man bjudit på massvis av mål på hemmaplan under hela spelåret, inte minst de senaste månaderna. Att få hål på Stoke har visats vara en oerhört svår uppgift.

Tillknäppt och jämnt. Det är mina tankar på förhand. En sak är i alla fall säker – Southampton är alltför stora favoriter. 1,63x för den raka ettan, vilket den som bäst hittas till, är ett stort skämt.

Krysset är nära till hands och det spelas till fantastiska 4,05 x degen hos Unibet. Värde 30-40 punkter neråt i min bok. Dubbelchansen X2 är också fin, men vi håller oss till det förstnämnda spelet. Bara att slussa in polletterna.

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 4,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 21/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Southampton 1,63 betrally logo
Oavgjort 4,05 unibet logo
Stoke 7,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,07 unibet logo
Under 2,5 mål 1,80 titanbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: