Speltips, Southampton – West Ham 6/2: Galet kortvärde – på nytt

Spelbloggare Publicerat: 5 februari 2016

Bwin bäddar upp stora värdesiffror på kortmarknaden inför matchen mellan Southampton och West Ham på St. Mary’s Stadium – vi klipper ett spelobjekt till 4,33x.

Formen är hittad och Southampton är i sin bästa period på hela spelåret; hade innan 0-0 borta mot Arsenal senast vunnit tre matcher efter varandra. Nollan hållen i alla. Det ser fasansfullt stabilt ut och man har på nytt kopplat kontakt med konkurrenterna på Europaplatserna. Styrkan finns och avståndet är ”bara” på sex pinnar.

För att en av de här Europabiljetterna ska kunna plockas måste bland annat just West Ham passeras i tabellen. De hittas en pinne under femman Manchester United och har presterat förvånansvärt bra fotboll – undertecknad var mer inne på att de skulle få fajtas om sitt kontrakt snarare än om topp-platserna.

Formkurvan pekar också spikrakt uppåt för West Ham. Den stabila 2-0-vinsten över Aston Villa senast följde upp två raka kryss – mot Liverpool och Manchester City.

Bwin virrar på nytt

Bwins oddssättare brukar tendera att kunna bjuda på en hel del blunders på kortmarknaden – över vilken sida som ska drabbas av flest. Ett perfekt exempel på det var när vi spelade att Manchester City skulle få syna fler ostskivor än Sunderland senast – ett spel som prickade utmärkt till 3,60x.

Nu vill jag påstå att värdet är ännu klarare.

Att Southampton ska ”förlora” kortmatchen, alltså få flest, betalar makalösa 4,33x – detta medan exempelvis William Hill bara betalar 2,50x för samma objekt.

Faktum är att Southampton snittar klart fler kort än vad motståndarna drabbas av i deras hemmamatcher – 1,5 mot 0,8. West Hams bortastatistik är 1,6-1,4.

Tror dessutom att West Ham kan bjuda på en bra match, eventuellt också lösa åtminstone en pinne. De trivs bra på bortaplan, mot lite starkare motstånd när man backa hemåt och satsa på att istället kontra effektivt. Svårt att se värden sticka ifrån i alla fall – och då blir sannolikheten förstås ännu större att det blir en skräll på marknaden.

Flest gula kort: Southampton – spelas alltså till hisnande 4,33x.

Speltips:

Speltips: Flest gula kort: Southampton
Odds: 4,33 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 18:30, lördag 6/2
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Southampton 1,77 betrally logo
Oavgjort 3,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.
West Ham 5,50 betway logo
Över 2,5 mål 2,18 unibet logo
Under 2,5 mål 1,71 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: