Speltips & specialrekar, EM-kval 2020: Sverige – Rumänien 23 mars

Simon Pålsson Publicerat: 20 mars 2019

Det blir två specialrekar inför det viktiga EM-kvalmötet mellan Sverige och Rumänien lördagen den 23 mars på Friends Arena. Håll till godo!
Annons:
EXKLUSIV KAMPANJ: Få oddset 60,0 på Sverige vinner matchen hos Betway! Kampanjen kan kombineras med deras ordinarie välkomstbonus om 100% upp till 1 000 kronor.

Annons:

EM-kval på schemat och självklart ser Spelbloggare.se till att ge er läsare den bästa möjliga bevakningen inför den första, viktiga matchen för det svenska landslaget. Eftersom Sverige har hamnat i en minst sagt tuff grupp behövs det bra resultat redan från början.

Vi har också ett ordinarie speltips inför matchen som du kan läsa här. Där kan du få lite mer kött på benen om du är ute efter ett mer traditionellt speltips. I den här texten kommer vi snarare att motivera två olika specialspel för den som gillar lite högre odds och lite mer specifika, roliga spel som kan ge ordentligt klirr i kassan.

Sverige har hamnat i en grupp med Spanien, Norge och Rumänien. I potten ligger två platser till EM 2020 och även fall Sverige kan ta vägen via UEFA Nations League vore det ett monumentalt misslyckande att inte sluta minst tvåa här. Janne Andersson har för första gången som svensk förbundskapten lite favorittryck på sig. Det blir skarpt läge direkt mot Rumänien.

Specialrek 1: Avvaktande inledning

Känslan är att Rumänien åker till Stockholm med förhoppningen att få med sig en poäng hem och bästa sättet att lyckas med det är genom en mer defensiv inställning. Sverige har ofta problem att dyrka upp lågt stående försvar och nu har spelarna inte träffats på ett par månader. Det lär göra laget än mer trubbiga.

Mest troligt får Marcus Berg starta där framme och det är en allt mer iskall spelare i landslagssammanhang. Emil Forsberg, Victor Claesson och möjligen Robin Quaison gör offensiven mer spännande, men Sverige lär inte rivstarta. Det är sällan vi får se det.

Här tror vi på en lite krampaktig inledning och spelar därför 0-0 i paus till 2,55 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spel 1 hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Specialrek 2: Drömdebut att vänta?

Alexander Isak har nu fått chansen på allvar i det svenska landslaget och det faktum att offensiven känns ganska trubbiga, det kryllar ju inte av alternativ, gör att 19-åringen mycket väl kan få chansen att spela också.

Här tror vi på en inhopp i den andra halvleken, då matchen eventuellt fortsatt står och väger vid 0-0. Sverige måste gå för en trepoängare eftersom gruppen är så pass tight och då har Janne Andersson inget annat väl än att ge den formtoppade talangen chansen.

Att Alexander Isak gör ett mål vore en saga i sig, men att han gör det sista vore nästan filmiskt. Det tror vi också att han kan göra. Det är ändå lagets mest formstarka anfallare just nu.

Alexander Isak sista målskytt i matchen spelas med en tv-peng till 5,80 gånger såsen hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spel 2 hos LeoVegas – Få unika upp till 2 000 kr bonus + 200 kronor gratisspel!
18+ År – Regler & Villkor gäller, Stödlinjen

Annons:

Specialrekar inför kvalmatchen:

Specialspel 1:   0-0 i första halvlek
Odds:  2,55  (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Specialspel 2:   Alexander Isak sista målet
Odds:  5,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  LeoVegas
Spelstopp: 18:00, lördag 23/3
TV:  tvfyra logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.