Speltips Sporting – Maritimo 24/9: Portugisiska ligan

Simon Pålsson Publicerat: 24 september 2021

Sporting Lissabon gäller som spelbolagens klara favorit hemma mot mittenlaget Maritimo, som bara har en vinst på sex omgångar än så länge.

Sporting CP - Maritimo

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

I egenskap av regerande portugisiska mästare är det klart att förväntningarna på Sporting CP är annorlunda den här säsongen och det gör inte minst att det är svårare för laget att ta sig an specifika matcher, nu när motståndet är mer förberedda på vad man kan uträtta.

Den starka fjolårssäsongen gav inte minst en Champions League-plats, men nu handlar det också om att försöka ta det till nästa nivå och etablera sig som ett lag som hela tiden ska slåss om topplatserna i ligan. Utan dipparna som varit mer vanliga förr.

Sporting CP har mycket riktigt öppnat säsongen starkt hemma i Portugal och just nu står man på totalt fyra vinster på sex försök – och än så länge ingen förlust. Man är samma svårslagna lag som förra säsongen med andra ord.

I stora drag har man kvar den startelva som spelade förra säsongen, även om det nu finns problem med skador på Goncalo Inacio och Pote. Den sistnämnda är en viktig startspelare.

Luis Neto och Pablo Sarabia kommer troligen att komma in i deras ställe, men förhoppningen är att de skadade spelarna ska kunna vara redo för spel mot Borussia Dortmund i Champions League-gruppspelet. Man vill inte ta några risker med spelarna här.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Sporting CP är det bättre laget

På andra sidan står mittenlaget Maritimo, ett lag som Sporting CP bör gälla som favoriter mot. Det visar inte minst tabellpositionen just nu.

Maritimo har en vinst på sina sex först aomgångar, men har å andra sidan bara förlorat två. Däremot är det uppenbart att man väger lite för lätt för att vinna sina matcher.

I skrivande stund har Steano Beltrame och Joel Tagueu problem som gör att de ser ut att missa matchen för Maritimo här. Det är inte en fördel för laget.

Förra säsongen vann Sporting CP motsvarande möte med 5-1 och dessutom vann man med klara 2-0 på bortaplan. Jag tror på en ny säker seger här.

Sporting CP vinner första halvlek spelas till 1.80 gånger insatsen hos bet365. Jag tror att man går på knock här.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Sporting CP vinner första halvlek
Odds: 1.80
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:00, fredag 24 september 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: