Speltips, St. Pauli – Fortuna Düsseldorf 9/11: 1,92 x polletterna är bra betalt

Spelbloggare Publicerat: 8 november 2015

Fotbollsutbudet under veckan som kommer är extremt tunt, men under måndagen har vi ändå hittat värdesiffror i den tyska andradivisionen, där St. Pauli välkomnar Fortuna Düsseldorf till Millerntor-Stadion.

St. Pauli – som under de senare åren inte blivit direkt kända för sina sportsliga prestationer, utan snarare den levande kulturen runtom och i klubben – fortsätter driva på i raskande takt. Från att i fjol varit en pinne från att trilla ur andradivisionen, är man nu och fajtas om en plats till det tyska finrummet.

Eftersom det här är den sista matchen att avverka innan vi kan summera den fjortonde omgången och att toppkonkurrenterna ovan inte lyckades vinna under förra veckan skulle St. Pauli vid händelse av en trea kliva upp som delad etta med Freiburg och RB Leipzig på 26 pinnar.

Inte en lika tacksam situation som Düsseldorf är fast i; det handlar om bottenstriden. Man har inte skramlat ihop mer än 12 pinnar på de inledande 13 matcherna och ska försöka vända på pannkakan med stora truppbekymmer – inte alltför enkelt. Ser dystert ut.

Hemmastarkt mot bortasvagt

Inte så att St. Pauli utstrålar full stabilitet, likt ett toppgäng annars kanske bör – men det är omöjligt att inte bli imponerad av vad de åstadkommit. På hemmaplan, med det stora stödet från läktarhåll, är man en svår nöt för vilket motstånd som helst i serien att knäcka – faktum är att man har bäst statistik i hemmakolumnen med 4-1-1.

Dessutom kommer man från en stark prestation borta mot toppkonkurrenten Bochum, där man var nära att kamma fullt, men fick lämna planen med en pinne efter att ha missat en straffspark i den senare delen av matchen. Dessförinnan avvärjdes tabellettan Freiburg med 1-0 på just Millerntor-Stadion.

Düsseldorf har mer att få ut av sin trupp och borde kunna lyfta från bottenstriden, men skadelistan är fortfarande välfylld och därmed försvinner en hel del kvalité. På resande fot söker man fortfarande efter spelårets första trea och har den mindre smickrande resultatraden 0-3-4.

Förra årets möte på Millerntor-Stadion slutade 4-0 till St. Pauli. Vi hoppas innerligt att de kan upprepa den prestationen, men tar det säkra före det osäkra och halvförsäkrar oss genom att spela St. Pauli -0,25 mål (asian handicap) – förlust på halva insatsen vid oavgjort – till köpvärda 1,92x hos Bet365.

Speltips:

Speltips: St. Pauli -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, måndag 9/11
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
St. Pauli 2,20 betstarsknapp logo
Oavgjort 3,40 unibet logo
Fortuna Düsseldorf 3,40 betrally logo
Över 2,5 mål 2,10 expekt logo
Under 2,5 mål 1,80 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: